Butikssäljare till Apoteket Lappugglan i Pajala 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du arbeta med service och försäljning på Apoteket – ett av Sveriges mest hållbara företag?

Nu söker vi dig som vill sommarjobba i Pajala! Apoteket Lappugglan är ett mellanstort apotek, med 4 anställda och en härlig stämning. Det viktigaste för oss är kundernas hälsa, och i den här rollen har du ett mycket viktigt uppdrag att ta hand om dessa kunder. Till ditt stöd har du flera duktiga och drivna kollegor.

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid under sommarperioden, tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare är din viktigaste uppgift att ge våra kunder den bästa servicen. Du kommer även att arbeta med kassaförsäljning, plocka upp varor, fronta varor samt säkerställa en säljklar butik.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete och uppskattar ett riktigt bra kundmöte. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i butik och är van vid hantera en kassa.

För att trivas i rollen som butikssäljare hos oss behöver du vara positiv, serviceinriktad och ha ett genuint intresse för människor. Du är ödmjuk, flexibel samt kreativ i ditt sätt att bemöta människor.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper!

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Apoteket AB

Vi gör det enklare att må bra! 

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med ca 3 500 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan. Apoteket har vunnit utmärkelsen ”Sveriges mest hållbara företag” både 2016 och 2017.

Antal tjänster

1

Adress

Apoteket AB, Apoteket AB Box 3001, 16903 Solna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Apoteket AB, Apoteket AB Box 3001, 16903 Solna
Senaste dag: 2019-03-28
AMS-ID: 8172846

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.