Byggledare 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning

Som en följd av gruvnäringens expansion utvecklas nya delar av Gällivare i takt med att
områden i Malmberget avvecklas. Samhällsbyggnadsförvaltningens ansvar är att under
kommunstyrelsen arbeta för att förverkliga det ?Nya Gällivare?.

Arbetsuppgifter

I din roll som Byggledare är du avdelningens representant under byggskedet i kommunala investeringar avseende i första hand va- och gator.

Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för byggledning i projekt med fokus på ekonomi, tid och kvalitét. Du granskar handlingar och deltar i entreprenadupphandlingar och kan även hålla byggmöten med entreprenörer. Vår strävan är att du skall komma in tidigt i projektet och ha möjlighet att påverka projektet samt vara med och granska ritningar. Det ingår också i din roll att se till att ekonomi och tidplaner följer fastställda beslut.

Kvalifikationer

Vi vill att du har relevant byggteknisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig samt gärna erfarenhet inom bygg/anläggningsbranschen. Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. För att trivas hos oss bör du vara öppen och utåtriktad, initiativrik och ansvarstagande. Erfarenhet av tidigare liknande uppdrag räknas som en merit.

Körkort B är ett krav.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Upplysningar

Projektchef Bo-Göran Bäckfors, tfn 070-520 68 80

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Gällivare kommun har valt rekryteringskanaler och därför undanber vi oss annan rekryteringshjälp.

Antal tjänster

1

Adress

Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2018-07-17
AMS-ID: 7798860

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.