CE – chaufför på deltid / extra i Pajala 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Produktionen av malm går bättre än planerat och därför kan vi erbjuda ett spännande extra arbete för dig med CE-kort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Vi söker dig som är intresserad utav att jobba deltid/extra som lastbilschaufför i Pajala-området!

Du kommer arbeta med att transportera järnmalm från anrikningsverket i Kaunisvaara, strax norr om Pajala, till omlastningsterminalen i Pitkäjärvi. Transporterna kommer ske i tunga lastbilar med tunga släp (90 ton totalvikt). Du kommer att utgå från Junosuando som är beläget nordväst om Pajala. Arbetet erbjuder en bra och trygg arbetsmiljö & du får jobba extra vid behov när det passar dig. Du får dessutom möjligheten att köra en av marknadens kraftigaste lastbilsekipage.

Din profil

Utbildning och kvalifikationer

Vi vill att du som söker har ett giltigt CE-körkort och YKB, samt är innehavare av digitalt förarkort för färdskrivare. Det är väldigt meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med transporter för tung lastbil med släp, kört malmtransporter eller arbetat som busschaufför. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% eller vara pensionär.

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt kollektivavtal med Transportarbetareförbundet

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och jobba som uthyrd medarbetare till våran kund.

Låter det intressant?

Skicka gärna in din ansökan via vår hemsida. Vi arbetar med löpande rekrytering, ansök redan idag så du inte missar chansen!

Är du däremot bara nyfiken och vill veta mer om denna möjlighet, kontakta då mig eller min kollega så berättar vi mer.

Mattias Meyer

072-2367787
mattias.meyer@studentconsulting.com

Marie Larsson

070-5365710
marie.larsson@studentconsulting.com

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

2

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-11-30
AMS-ID: 7999669

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.