CE – chaufför på heltid för malmtransporter 15 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Produktionen av malm går bättre än planerat och därför kan vi erbjuda ett spännande och unikt arbete för dig med CE-kort, YKB och digitalt färdskrivarkort.

Är du intresserad av ett äventyr som är utvecklande i din yrkesroll som chaufför samtidigt som det ger dig möjligheten att bo nära naturen, ha en stressfri vardag och få chansen att se norrsken från lastbilen?

Kaunis Iron har sedan några månader tillbaka påbörjat driften av att bryta malm i gruvan strax utanför Pajala i Norrbotten. Idag arbetar fler än 60 stycken chaufförer med att transportera malm från Kaunisvaara till Pitkäjärvi. Produktionen av malm går bättre än planerat och det medför möjligheten att erbjuda dig som CE-chaufför att bli en del i teamet och samtidigt leva och bo i natursköna Norrbotten.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med att transportera järnmalm från anrikningsverket i Kaunisvaara, strax norr om Pajala, till omlastningsterminalen i Pitkäjärvi. Transporterna kommer ske i tunga lastbilar med tunga släp (90 ton totalvikt). Du kommer att vara stationerad och utgå från Junosuando som är beläget nordväst om Pajala. Arbetet erbjuder en bra och trygg arbetsmiljö och ett tydligt arbetsschema där du som chaufför vet när du slutar på dagen. Att du dessutom får möjligheten att köra en av marknadens kraftigaste lastbilsekipage innebär att vi får in väldigt många ansökningar.

Din profil

Utbildning och kvalifikationer

Vi vill att du som söker har ett giltigt CE-körkort och YKB, samt är innehavare av digitalt förarkort för färdskrivare. Det är väldigt meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med transporter för tung lastbil med släp, kört malmtransporter eller arbetat som busschaufför.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Månadslön enligt kollektivavtal med Transportarbetareförbundet

StudentConsulting bistår i rekryteringen av ett antal tjänster men du kommer att bli anställd av Malmtransport Norr som ansvarar för alla transporter av järnmalmen.

Låter det intressant?

Skicka gärna in din ansökan via vår hemsida. Vi arbetar med löpande rekrytering för att fylla de sista platserna, ansök redan idag så du inte missar chansen!

Besök gärna också www.kaunisiron.se för mer information.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

10

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 10
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2019-01-28
AMS-ID: 8053901

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.