CE – chaufförer som vill ha sin vardag i Tornedalen 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Framföra fordonsekipage bestående av tung lastbil med tungt släp (90 tons totalvikt med totalviktsdispens) åt Malmtransport Norr. Transporterna av järnmalmskoncentrat går från anrikningsverket i Kaunisvaara till omlastningsterminalen i Pitkäjärvi i närheten av Svappavaara.

Utbildning och kvalifikationer:
Du innehar giltigt körkort och YKB för lastbil med tungt släp (CE), innehavare av digitalt förarkort för färdskrivare. Det är meriterande om du tidigare arbetat som chaufför med tung lastbil med tungt släp, arbetat som busschaufför eller arbetat med/kört malmtransporter

Personliga egenskaper

Då vi är ett bolag under uppbyggnad ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är dessutom noggrann, stresstålig och med positivt bemötande.

Kaunis Iron är ett nystartat bolag med planen att med nya ägare och ett starkt lokalt engagemang starta upp järnmalmsgruvan i Pajala. Tack vare en stark efterfrågan, en hållbar och konkurrenskraftig produkt och med driftklara anläggningar i världsklass är siktet inställt på en årsproduktion motsvarande två miljoner ton färdig produkt. Vårt unika järnmalmskoncentrat som redan visat sig vara starkt efterfrågad bland världens stålverk, har med sina gynnsamma miljöfördelar en tydlig plats på marknaden. Kaunis Iron ägs av ett 80-tal svenska entreprenörer.
Du som är CE-chaufför och vill ha din vardag i Tornedalen. Vi har redan klart med de 40 första malmbilschaufförerna och nu är det dags för dig.
Under hösten kommer vi att löpande anställa fler chaufförer. Allt eftersom lastbilsekipagen (Volvo FH16, 750 hk, 5-axlar med SLP påbyggnation och 5-axligt släp) anländer till Junosuando så anställer vi fler chaufförer. Varmt välkommen att köra malm i vackra Tornedalen!

Antal tjänster

80

Adress

Kaunis Iron, Kirunavägen 105, 98062 Junosuando

E-post för ansökan

rekrytering@kaunisiron.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 80
Län/Ort:
Adress: Kaunis Iron, Kirunavägen 105, 98062 Junosuando
Senaste dag: 2018-11-30
AMS-ID: 22911290

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.