Chaufförer Miljöarbetare 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Serviceinriktade Chaufförer/Miljöarbetare Ragn-Sells Malmfälten

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Vi söker dig som trivs med ett självständigt, ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. 

Till vår verksamhet i Kiruna och Gällivare söker vi nu chaufförer (miljöarbetare) till tillsvidareanställning med start omgående. I arbetet ingår att köra lastväxlare och liftdumper.

Din profil

Du som söker tjänsten är chaufför med C-behörighet. Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB), du som tagit YKB efter 2009 ska kunna redovisa genomförda delkurser. För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav. Meriterande är E-körkort samt underjordsvana.

Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 25 juli-2018.

Kontaktperson

Anders Dahlström

anders.dahlstrom@ragnsells.com. Tel 070-6674357

Antal tjänster

4

Adress

Ragn-Sells AB, Flygfältsvägen 2, 98141 Kiruna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 4
Län/Ort:
Adress: Ragn-Sells AB, Flygfältsvägen 2, 98141 Kiruna
Senaste dag: 2018-07-25
AMS-ID: 7798024

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.