Chef för strategisk utveckling 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Ett gott liv i en levande kommun.”

Det händer just nu mycket i Pajala, både inom kommunens näringsliv, men också inom vår egen kommunala organisation. Vi satsar nu på att stärka servicen till näringslivet och arbeta för att stärka service och möjligheten att bo och verka i hela vår till ytan stora kommun. För att realisera detta söker vi nu med stöd av Tillväxtverket en chef för strategisk utveckling.

Enheten för strategisk utveckling är under tillskapande men vår idé är att enheten ska arbeta med två olika fokusområden. Dels det utåtriktade arbetet i form av näringslivs- och landsbygdsutveckling, platsmarknadsföring samt extern kommunikation och dels kvalitetsutvecklingen av våra egna verksamheter i form av skola, vård- och omsorg, teknisk verksamhet m.m. vilket är grundförutsättningar för att uppfylla kommunens vision som lyder ?Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!?

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du att ha ett stort ansvar för att leda och fördela arbetet på enheten, men du kommer också att arbeta operativt med antingen

  • Näringslivs och landsbygdsutveckling
  • Extern kommunikation, platsmarknadsföring
  • Kvalitetsutveckling

Därför krävs förutom goda ledaregenskaper också goda kunskaper och erfarenhet av något/några av ovanstående områden.

Som chef ansvarar du för verksamheten inom din enhet och du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Du leder och skapar goda förutsättningar för medarbetarna i deras arbete.Tjänsten kommer att vara placerad direkt under kommunchefen och du kommer att ingå i kommunens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker en chef med en för verksamheten adekvat akademisk utbildning. Du ska ha erfarenhet av ledarskap och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta både inom privat som offentlig sektor. Du ska med fördel ha goda erfarenheter av arbete med kvalitetsutveckling och processledning. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att driva eget företag.
Som person är du kommunikativ och har ett strukturerat och professionellt arbetssätt. Stor vikt kommer läggas vid dina ledaregenskaper där vi värdesätter att du är tydlig, lyhörd och entusiasmerande samt har förmåga att fatta beslut och skapa goda relationer.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Övrigt

Anställningen innebär en tillsvidareanställning med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-07-29
AMS-ID: 7776907

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.