CNC – operatör 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter

Som CNC-operatör hos vår kund kommer CORREA 2007 styrsystem HEIDENHAIN ITNC 530 vara din trogna arbetspartner som du själv programmerar. Du sköter mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer inom verkstadsproduktionen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ställa och byta verktyg utifrån en specifik ritning eller annat underlag. Det är också din uppgift att planera, övervaka och kontrollera maskinens arbete. Arbetet är upplagt i två-skift.

Din profil

Vi letar efter dig som är praktisk kunnig, noggrann och kompetent i ritningsläsning. Egenskaper som vi värderar högt är positivitet, engagemang och stark vilja att lära och utvecklas.

Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Marie Lundin 073-351 27 30 eller Emma Sjödin 073-351 27 54.

Antal tjänster

1

Adress

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB, Stigaregatan 7, 79160 Falun

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB, Stigaregatan 7, 79160 Falun
Senaste dag: 2018-04-08
AMS-ID: 7616198

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.