Consultant manager till academic work i Luleå 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Academic Work växer! Vill du göra det med oss? Vi söker nu vår första Consultant Manager till vårt nyöppnade Luleå-kontor! Vi söker dig som trivs med mycket eget ansvar i en affärsorienterad miljö där du är en engagerad partner för Young Professionals och kunder i behov av deras kompetens. Då är vi säkert rätt för varandra!

OM TJÄNSTEN

”Det bästa med mitt jobb är kombinationen av arbetsuppgifter och kollegor. Jag arbetar nära kandidater, konsulter och kunder varje dag. Att vara en karriärpartner ger mig inspiration och möjlighet att se konsulters utveckling på nära håll. Att vara en partner till kunder innebär att jag får utveckla mitt affärsmannaskap och jag har själv möjlighet att påverka både mitt resultat och mina mål. Motivation och energi hämtar jag från mina kollegor, kulturen på Academic Work handlar för mig mycket om att lyfta kollegor och att glädjas med varandras prestationer!”

Så här beskriver en av våra medarbetare, Frida, sin roll som Consultant Manager. Är detta något du inspireras av? Fortsätt då att läsa mer!

Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. En framgångsrik Consultant Manager triggas av att uppnå resultat, brinner för service och gillar merförsäljning.

ARBETSUPPGIFTER

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för följande områden:

* Rekrytering: helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, selektering, intervjuer till presentation av kandidater till kund
* Personalansvar och ledarskap: ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina anställda konsulter, genom löpande dialog, möten och service men också tillhörande administration och tidrapportering
* Kundrelationer: att i nära samarbete med Account Managers vårda och utveckla samarbeten med kunder och självständigt driva merförsäljning

Som Consultant Manager arbetar du inom alla affärsområde och branscher. Vi är uppdelade i mindre team och även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

VI SÖKER DIG SOM

* Har relevant akademisk utbildning; exempelvis dig som är personalvetare med intresse för affärer eller ekonom som brinner lite extra för att jobba med människor

* Har erfarenhet av servicerelaterat arbete och kundkontakt
* Har körkort B

Då du arbetar i ständig dialog med kollegor, kunder, kandidater och konsulter är det ett krav att du behärskar svenska språket samt att du är bekväm i att även använda engelska i tal och skrift. Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen eller säljinriktat arbete kan vara meriterande men med rätt driv tror vi även att du som relativt junior i karriären kan lyckas i denna roll.

Vi vill att du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål och att du arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och att självständigt driva dina processer framåt i målets riktning. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Egenskaper vi söker

* Resultatinriktad
* Affärsmässighet
* Självgående
* Samarbetsförmåga
* Strukturerad

Vi vill att du delar vår ambition om att ständigt utvecklas, dela energi, inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer. Till dig som vill lite mer – välkommen till oss! Hur är det att jobba hos oss?

We reward ambition!

ÖVRIG INFORMATION

START: 12 mars 2019, med nationell introduktion tillsammans med andra nyanställda inom Academic Work i Stockholm

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

PLACERING: Luleå, Aurorum. Resor i Luleå området förekommer.

LÖN: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel

KONTAKTPERSON: Talent Acquisition Manager, Maria Sehlstedt, talentacquisitionnorrland@academicwork.se.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2019-01-21
AMS-ID: 8081684

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.