Däckmontörer till Bilbolaget! 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du erfarenhet av däckmontering? Är du serviceorienterad, noggrann och effektiv i ditt arbete? Välkommen att söka till ett intensivt och roligt uppdrag där vi skiftar hjul på över 1600 personbilar!

Nu söker Adecco tillsammans med Bilbolaget däckmontörer för vårens däckbytarsäsong!

Om tjänsten

Som däckmontör på Bilbolaget bil ingår du i ett sammansvetsat arbetslag i däckverkstaden. Du kommer att arbeta i lag om två personer som tillsammans ser till att hjulskiftningen går till på ett kvalitativt och effektivt sätt.

Arbetsuppgifterna består av att ta emot arbetsorder, ta fram hjul för skiftning, skifta hjul, balansering samt tvätt av hjul, samt uppmärkning vid förvaring. Arbetetstiderna är 7-16, övertids- och helgarbete kan förekomma.

Arbetet är mycket fysiskt krävande och ställer höga krav på att leverera god service till medarbetare och kunder.

Om dig

Vi söker främst dig som har vana av branschen, gärna med erfarenhet av hjulskifte.

Som person är du ordningsam och effektiv i ditt arbete, du har förmåga att tänka ett steg framåt för att optimera nästa arbetsmoment. Du trivs med ett högt arbetstempo i ett arbetslag som ställer upp för varandra.

Verktygsvana och erfarenhet av arbete med fordon, exempelvis som mekaniker, är meriterande. 

B körkort är ett krav.

Om anställningen

Tjänsten som däckmontör är ett konsultuppdrag hos Bilbolaget. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Uppdraget förväntas starta under mars/april och varar under däckbytarsäsongen ca. 4-6 veckor.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via knappen Ansök till höger. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Sista ansökningsdag: 15 mars.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofia Liljebo på 0920-27 10 70

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 – 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Däckmontör, Däckbyte, Skifta hjul, Bilbolaget, Adecco, Luleå

Antal tjänster

5

Adress

Adecco Sweden AB, Södra Kungsgatan 4, 97235 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 5
Län/Ort:
Adress: Adecco Sweden AB, Södra Kungsgatan 4, 97235 LULEÅ
Senaste dag: 2019-03-07
AMS-ID: 8144131

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.