Dagbarnvårdare i Pajala kommun – pedagogisk omsorg i ditt eget hem 29 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som dagbarnvårdare tar du hand om barn (1-5 år) under den tid som deras föräldrar arbetar eller studerar. Det kan också handla om att ta hand om äldre barn upp till 12 år på eftermiddagarna. Du kan arbeta med dina egna barn om du har andras barn i verksamheten. Varje dag har du samlingar med planerade aktiviteter tillsammans med barnen och uteaktiviteter på lekplatser eller skog och mark. Varje dag serverar du frukost, lunch och mellanmål vid behov. Några gånger varje vecka jobbar du och barnen med ett särskilt innehåll som tema, gör besök ute i samhället som på bibliotek eller går till en öppen förskola. Du samarbetar också med andra dagbarnvårdare i ditt område.

För att anställas som dagbarnvårdare i pedagogisk omsorg är du antingen barnskötare eller har god erfarenhet av att ta hand om barn i den aktuella åldersgruppen – som t ex förälder. Du har god social kompetens och är van vid att bygga goda relationer både med barn och vuxna. Du är lyhörd för barns behov och har goda kunskaper i svenska språket. Körkort är önskvärt men inget krav om det finns goda kommunikationer i närheten av arbetsplatsen.

Ströms slott är ett företag som arbetar inom barnomsorg/pedagogisk omsorg i ett flertal kommuner i Sverige. Just nu ansöker vi hos kommunen för att etablera oss i Pajala kommun.

Antal tjänster

5

Adress

STRÖMS SLOTT AB, Strandvägen 7, 45930 LJUNGSKILE

E-post för ansökan

henrik.olsson@stromsslott.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 5
Län/Ort:
Adress: STRÖMS SLOTT AB, Strandvägen 7, 45930 LJUNGSKILE
Senaste dag: 2019-03-15
AMS-ID: 22903694

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.