Demonstratör sökes till Luleå! 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du utåtriktad, social och studerar för stunden? Gillar du tomater och bor i Luleå? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!

Peckas naturodlingar expanderar och i många fler butiker kan man nu hitta de omtalade tomaterna, som även gör världen lite bättre. StudentConsulting hjälper vår kund: Peckas naturodlingar, att hitta personal som kan hjälpa till med marknadsföringen och i butik erbjuda kunder provsmakning och fina erbjudanden.

Peckas tomater odlar tillsammans med miljön, inte emot den. Kretsloppsodling är bra för miljön, bra för människan och ger bra produkter – samtidigt som den använder ytterst små resurser jämfört med traditionell odling. Så även om det bara är tomater vi pratar om så blir världen lite bättre med Peckas. De odlar fisk och tomater året runt i en modern akvaponi med en fiskbassäng som ger näring till tomaterna som i sin tur renar vattnet.

Arbetet kommer att utföras på några utvalda större matbutiker i Luleåområdet. Arbetet handlar om att ställa i ordning en monter inne i butiken och erbjuda provsmakning av kanske de godaste tomaterna som finns.

Vi söker dig som är intresserad av att regelbundet extrajobba ca två vardagar om ca 4 h i veckan. Arbetstiderna är förlagda mellan 12:00 – 18:30. I huvudsak kommer de att vara torsdagar och fredagar med viss möjlighet att påverka schemat. Uppdraget kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat. Start vid årsskiftet.

Detta är ett bemanningsuppdrag och du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till Peckas Naturodlingar.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att stå i centrum och ta kontakt med människor. Viktigt att du är utåtriktad och trevlig och gillar att möta människor. Krav för tjänsten är att du talar flytande svenska och självständigt kan ta dig till de butiker som demonstrationerna ska genomföras på. Stor fördel om du har körkort och tillgång till egen bil. Allt material som kommer behövas kommer att levereras direkt till butiken.

Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning? Då kan det vara dig vi söker!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2019-01-03
AMS-ID: 8053899

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.