Densiq AB söker en Försäljningsingenjör 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Nu söker vi dig som vill ta chansen att utvecklas ytterligare i rollen som Försäljningsingenjör på Densiq AB. Den här tjänsten är perfekt för dig som har ett genuint intresse för teknisk försäljning mot processindustrin och som vill vara med om en spännande resa tillsammans med ett ledande, välkänt och nordiskt bolag. Låter det som ett jobb för dig? Sök redan i dag!

Att jobba som Försäljningsingenjör på Densiq AB

Du kommer framförallt att ha fullt affärsansvar mot kunder inom ditt segment, och aktivt arbeta med att stärka och utveckla affärsrelationen. Dessutom kommer du att arbeta proaktivt och projektorienterat med våra kunders underhållstopp samt reaktivt ta fram snabba lösningar på plats ute hos kund. I rollen ingår att aktivt besöka kunder med fokus att utveckla deras försåelse för vad Densiq AB kan erbjuda inom tätningsprodukter, service och engineering

Vem söker vi?

Det här jobbet passar dig som är affärsorienterad, lösningsfokuserad och driven i ditt arbetssätt. Du har goda kunskaper inom teknisk försäljning samt erfarenhet från processindustrin. Som person är du engagerad, flexibel och du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och arbetsuppgifter.

I övrigt söker vi dig som

* Vill utvecklas inom försäljning inom produkt och service med fokus på långsiktighet
* Har en teknisk utbildning alternativt motsvarande teknisk erfarenhet från arbetslivet
* Ser resor i tjänsten som en självklarhet och trivs med att köra bil
* Har goda kunskaper av svenska och finska i tal och skrift
* Har placeringsort nära finska gränsen

Erbjudande

Densiq AB erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stark affärskultur som premierar friheten att få påverka och växa, snabba beslutsvägar är en självklarhet och du får möjligheten arbeta med inarbetade och starka varumärken inom tätningssystem.

Vi som arbetar på Densiq AB har ett stort engagemang och är ett starkt team som kommer att supporta dig i din framgång ute hos kund. Drivs du av att göra affärer, och överträffa satta mål och få bra betalt? Då är du rätt person att söka tjänsten och vi ser fram emot att berätta mera om den i ett personligt möte.

Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar Densiq AB med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefine Ravelli, 0784530645, josefine.ravelli@se.experis.com.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Antal tjänster

1

Adress

Densiq AB, 41104, 41104 2581

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Densiq AB, 41104, 41104 2581
Senaste dag: 2019-04-09
AMS-ID: 8192561

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.