Digital marknadsförare 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Sparbanken Nord är en liten bank med svenska mått mätt, men en stor bank i norr. Vi är trygga i vår lokala närvaro, moderna i vårt utbud och våra tjänster och vi har sunda värderingar och omtanke om våra kunders vardag.
På marknadsavdelningen arbetar ett tight, flexibelt lag som hjälper varandra och har kul under tiden. Nu söker vi en digital marknadsförare med driv och kreativitet, som vill hjälpa oss öka försäljningen och vår digitala närvaro.
 
Du är med i hela flödet, från idéarbete till produktion och publicering.Du ger förslag på digitala kanaler och tidsplaner. Du följer upp våra kampanjer, analyserar insatserna, justerar och följer upp igen så att vi hela tiden blir bättre.
Du är idérik, har en analytisk förmåga och går igång på att dra slutsatser från statistiska underlag för att mäta effekterna av våra insatser i digitala kanaler. Du vill, precis som vi, se resultat, goda resultat.
 

Utbildning

Kanske har du läst digital strateg, kanske har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller systemvetenskap.
 

Arbetslivserfarenhet

Du har arbetat med digital försäljning och marknadsföring och har erfarenhet av att skapa och analysera kampanjer och statistik.
 

Kunskapskrav

Du har kunskap och erfarenhet av de vanligaste verktygen, Facebook Ads Manager, Google Analytics, Google Ads, Google Adwords, Instagram och Excel.
Erfarenhet av att jobba med Adobe är meriterande.
 
Tjänsten är på heltid d v s 38,5 h/vecka

Antal tjänster

1

Adress

Sparbanken Nord, Box 735, 94128 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Sparbanken Nord, Box 735, 94128 Piteå
Senaste dag: 2019-03-03
AMS-ID: 8139879

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.