Diskteknik söker säljande tekniker till Luleå 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi letar efter

En säljande tekniker som aktivt vill driva vårt framgångsrika arbete som restaurangens hygienpartner och Non-Food leverantör. Vi behöver förstärka vårt vinnande team och söker en säljande tekniker till Luleå med omnejd.

I arbetsuppgifterna ingår att sälja produkter men också att ansvara för att reparera och utföra service på diskmaskiner och diskrum samt försäljning av diskmaskiner och diskrumsinredning. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga säljare inom regionen.

Din bakgrund

Du har ett genuint intresse för kundservice och problemlösning.
Önskvärt är att du har ett brett tekniskt kunnande och erfarenhet från storköksmaskiner är meriterande.
Vi ser gärna att du har el-kompetens och en gymnasiekompetens med teknisk inriktning.
Du har vana att jobba självständigt. Du har B-körkort.

Hur ser din arbetsdag ut?
Dina vardagliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att planera bästa rutt och besök hos våra kunder. Du är en viktig kugge i Disktekniks hjul och vårt arbete med att erbjuda kunskap, serve och underhåll.
Dina dagar fylls av varierande kundbesök på framför allt restauranger och hotell.

Vem trivs här?
Hos oss förväntas du ta egna initiativ och jobba fram förslag på nya lösningar. Vi är extremt målinriktade och måna om att ligga steget före. Vi är mottagliga för omvärldens nya krav på oss – det är så vi utvecklar vår affär och vår position på marknaden. Av dig kräver det här både mod att säga vad du tycker och förmågan att lyssna.

Att bygga relationer kommer naturligt för dig och du trivs med att ha många sociala kontakter i arbetet. Du är strukturerad och planerar ditt arbete samt samordnar resurser på ett bra sätt. Du är en hjälpsam person som håller det du lovar samt gillar att arbeta och utvecklas i team. Du tycker om att ge bra service till dina kunder.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb där du har ständig kundkontakt. Du kommer tillhöra ett team med stort engagemang där vi ständigt utmanar oss själva. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Är du intresserad?
Då ska du registrera sin ansökan så snart som möjligt, dock senast den 
10 maj 2019.

Diskteknik eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta: Regionchef Kjell Borg, kjell.borg@diskteknik.se

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. I denna rekrytering tillämpar vi personlighetstester.

 

Diskteknik är Sveriges ledande företag inom disk, tvätt och städ. Vi bidrar med kunskap, teknik och produkter för att skapa bra hygien, säker mat och bättre totalekonomi för professionella kunder på hotell och restauranger. Vi är drygt 150 anställda och finns i Vallentuna strax norr Stockholm. Inom Cleano Group har vi också dotterbolagen Storköksteknik och Cleano Production med en egen produktionsanläggning i Älgarås utanför Mariestad. 2017 blev
Diskteknik en del av Martin & Servera-koncernen.

Antal tjänster

1

Adress

Martin & Servera AB, Kontor Box 79, 186 21 Vallentuna, 18621 Vallentuna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Martin & Servera AB, Kontor Box 79, 186 21 Vallentuna, 18621 Vallentuna
Senaste dag: 2019-06-10
AMS-ID: 8289827

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.