Distriktssköterska / sjuksköterska Erikslunds hälsocentral, Boden 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Erikslunds hälsocentral
Referensnummer: 196065

Om arbetsplatsen

Erikslunds hälsocentral har 26 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra drygt 5 600 listade medborgare.
Förutom läkar- och sjuksköterskemottagning finns mödra- och barnhälsovård, samtalsmottagning och fysioterapi. Arbetsterapeuten finns på Björknäs hälsocentral i god samverkan.
Erikslunds hälsocentral har ett underlag som både omfattar stad och landsbygd vilket gör arbetet varierande. Lokal busslinje 1 och 4 samt länstrafiken till Luleå stannar på gångavstånd från hälsocentralen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med telefonrådgivning, inboka och planera egna patientbesök. Inboka, planera och bedöma behov av läkarbesök samt akut mottagningsverksamhet ingår i tjänsten. Helgtjänstgöring vid Jourcentralen i Boden ingår var 6:e vecka.

Andra arbetsuppgifter kan bli aktuellt beroende på din kompetens och erfarenhet.

Din bakgrund

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom Öppen hälso-och sjukvård alternativt legitimerad sjusköterska med erfarenhet i yrket.
Vår verksamhet är under kontinuerlig utveckling och vi arbetar fortlöpande med flödeseffektivitet. Det är därmed viktigt att du är intresserad av förbättringsarbete. Du arbetar självständigt men är också en del av ett team. Det innebär att stor vikt läggs vid att du har god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga, är flexibel och kvalitétsmedveten och därmed förmår att bidra till verksamhetens utveckling. Boden har stor befolkning med utländsk bakgrund och ibland behöver du använda tolk i patientmöten. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då arbetsuppgifter innebär dokumentation samt att kommunicera med patienter och arbetskamrater.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer? För mer information om arbetet kontakta

Erna Holmgren, verksamhetschef, tfn: 0921-661 83, erna.holmgren@norrbotten.se
 
 

Fackliga företrädare

Inger Johansson, Vårdförbundet, Inger.A.Johansson@norrbotten.se
 

Sista ansökningsdag 2018-06-26

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-06-26
AMS-ID: 7764341

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.