Distriktssköterska / sjuksköterska hälsocentralerna i Boden 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Hälsocentralerna i Boden, resursförmedlingen
Referensnummer: 196596

Om arbetsplatsen

I Boden finns tre hälsocentraler centralt belägen och det är Björknäs, Erikslund och Sandens hälsocentraler. I resursförmedlingen arbetar för tillfället 10 personer med olika yrkesprofessioner. Resursförmedlingen har en egen chef som även är enhetschef på Sandens hälsocentral.

Arbetsuppgifter

Ditt arbetsfält är alla hälsocentraler i Boden och den gemensamma jourcentralen. Du blir basplacerad på en hälsocentral men ska fungera som en rörlig resurs genom att ersätta våra fast stationerade distriktssköterskor/sjuksköterskor vid deras ledigheter, frånvaro samt vid längre vikariat. Helgtjänstgöring på Jourcentralen kan eventuellt ingå för närvarande var 6:e helg.
Dina främsta arbetsuppgifter är egen mottagning, telefonrådgivning och samarbete med övriga vårdgivare på hälsocentralen. Hos oss har man möjlighet att utveckla sig och arbeta med olika patientgrupper som diabetes, astma, livsstil och hälsosamtal med mera.
 
Anställnings utformning ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för primärvård gärna med specialistutbildning i Öppen hälso- och sjukvård samt receptförskrivningsrätt. Men vi söker även dig som är intresserad av primärvård och i framtiden kan tänka sig gå utbildning till distriktssköterska.

Anställningsfakta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid men vi söker även dig som är intresserad av ett längre vikariat för barnledighet. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Anställningsintervjuer kommer att ske löpande och tjänsten och vikariatet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan i dag!
 

Vill du veta mer? Kontakta

Kristina Brännström, chef, tfn: 0921-661 19

Fackliga företrädare

Julia Lindberg, Vårdförbundet, tfn: 0921-661 60 via sekreterare
Terja Eriksson, Vårdförbundet, tfn: 0921-661 60  via sekreterare
 
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-01-06
AMS-ID: 8051953

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.