Distriktssköterska / sjuksköterska Piteå Hälsocentral 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Distriktssköterska/sjuksköterska Piteå Hälsocentral
Arbetsplats: Piteå Hälsocentral
Referensnummer: 197849

Om arbetsplatsen

Brinner du för att utveckla primärvården? Då är du varmt välkommen till vårt härliga gäng.
Piteå hälsocentral tillhör Piteå närsjukvård och är en centralt belägen hälsocentral med omkring 9 500 listade medborgare. Hos oss arbetar ett 40 tal medarbetare med olika kompetens och erfarenhet från varierande specialiter inom hälso- och sjukvården. Tillsammans skapar vi vård av hög kvalité med individen i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande har vi inriktning mot framtidens hälso- och sjukvård.

Arbetsuppgifter

Du har stor variation i dina arbetsuppgifter som bland annat innefattar uppdrag som bemanning av digital lättakut, utföra medicinska bedömningar självständigt eller i team. Telefonrådgivning är en annan viktig arbetsuppgift som sjuksköterska på hälsocentralen.

Din bakgrund

Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor till en bättre hälsa. Du är nytänkande och vill vara med att utveckla nya arbetssätt där allas kompetens och roll tas tillvara. Du agerar utifrån att kvalitet och samarbete ger arbetsglädje. Du är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Du får gärna ha ett särskilt intresse eller kunskap för diabetsvård eller den äldre människan. Du har ett professionellt förhållningsätt där du ser till individens medicinska och specifika omvårdnadsbehov och planerar och prioriterar de åtgärder som behöver vidtas utifrån det.

Anställningsfakta

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med möjlighet att vara delaktig i en utvecklingsinriktad organisation. En arbetsgivare som tar din arbetsmiljö på allvar och där trygghet och gemenskap på arbetet är en självklarhet.  Vidare erbjuder vi en personlig kompetensutveckling och mentorskap utifrån dina behov. Vi är mån om att hitta en kollega som vill vara en del av teamet så vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som utvecklar teamet. Tror du att du kommer att trivas hos oss? Välkommen med en ansökan. Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Christina Vikström enhetschef

0911-75818 eller 070-240 46 10
Christina.vikstrom@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare vårdförbundet

Marie.alm@norrbottten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-02-27

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-02-27
AMS-ID: 8144691

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.