Drifttekniker Fastighetsförvaltningen 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Fastighetsförvaltningens huvudsakliga uppgift är att på Fastighetsnämndens uppdrag tillhandahålla kostnads- och drifteffektiva lokaler för den kommunala verksamheten. Förvaltningen ska ge den kommunala verksamheten service i fastighetsfrågor och samordna kommunens lokalplanering. Därutöver erbjuder förvaltningen service i form av lokalvård och vaktmästeri till kommunens övriga förvaltningar.

Avdelningen för drift ansvarar för underhåll, tillsyn och skötsel i och kring kommunens fastigheter i form av reparationer, utvändig skötsel mm. Vi är en liten organisation och har därmed korta beslutsvägar där du får stort förtroende och eget ansvar.

ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi en drifttekniker till Fastighetsförvaltningen där du kommer arbeta i ett av fyra driftområden. Driftteknikernas arbetsuppgifter är att se till att de kommunala fastigheterna driftas på ett säkert, ekonomiskt och energisnålt sätt. Vidare skall de se till att våra hyresgäster har ett gott inomhusklimat både vad gäller temperatur och tillgång på bra inomhusluft. Du kan även få utföra fastighetsskötaruppgifter vid arbetstoppar och frånvaro. Beredskap ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning som drifttekniker inom fastigheter alternativt har du dokumenterad erfarenhet som bedöms likvärdig.

God erfarenhet av arbete med antingen styr- och reglerteknik, vvs-teknik eller kylteknik är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med IT-system för fastigheter exempelvis larm eller kommunikation.

Datorvana och B-körkort är ett krav.

Att kunna arbeta ensam likaväl som i grupp är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb, initiativförmåga, struktur i arbetet är ytterligare egenskaper som vi söker. Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans med andra men även att självständigt utföra dina arbetsuppgifter. Du har en god servicekänsla och en vilja att tillgodose kundens behov. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper, så som ansvarstagande, samarbetsförmåga, arbeta lika bra med andra i lag som självständigt.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, Fastighetsförvaltningen, Kyrkgatan 24, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, Fastighetsförvaltningen, Kyrkgatan 24, 96186 BODEN
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8194121

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.