Drifttekniker 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Vi söker dig som har ett brinnande samt nyfiket teknikintresse och vill jobba med drift, underhåll plus utveckling av våra VA-system. Inom den kommunaltekniska verksamheten kan vi erbjuda dig ett varierande arbete som spänner över hela Pajala kommun. Inom Tekniska avdelningen arbetar vi brett inom ett flertal kompetenser, allt från VA-system, lokalvård, flygplatsdrift till skolrestauranger. Är du personen vi söker som breddar vår kompetens ytterligare?

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker ingår du i en arbetsgrupp som främst ansvarar för drift, underhåll av våra vattenverk, avloppsverk, pumpstationer och ledningsnät. Arbetsområdet inom Tekniska avdelningen är brett och spänner över hela kommunen vilket medför ett varierande arbete som även ställer krav på dig att vara flexibel och kunna planera arbetet effektivt. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten vilket medför att akuta arbeten förekommer på kvällar, nätter och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom drift-/ maskinteknik och el kunskap. B-körkort och grundläggande datorvana är ett krav. C/CE-körkort är meriterande men inget krav. Personliga egenskaper såsom socialkompetens, samarbetsförmåga, engagemang, ansvarstagande och flexibilitet är egenskaper som vi värderar högt. Körkort klass B – Bil.

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Provanställning kan komma att tillämpas.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-12-16
AMS-ID: 8024142

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.