Drifttekniker 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som Drifttekniker arbetar du med att övervaka, styra, driftoptimera och underhålla samtliga produktionsenheter i värmeverkets anläggning. Anläggningen består av två kraftvärmepannor som eldas med avfall, en hetvattenpanna som eldas med avfall, en SFB-panna som eldas med spån, torv och bark samt oljepannor. Arbetet som Drifttekniker kräver noggrannhet och ansvarsförmåga så att anläggningen körs på ett miljö och driftekonomiskt sätt. Driftövervakningen sker med operativsystem ABB 800xA. Skiftarbete och beredskapstjänst kommer att ingå i tjänsten.

Gymnasieutbildning inom drift och underhåll eller annan god teknisk bakgrund. Kunskaper inhämtade från liknande produktionsanläggningar värdesätts. Erfarenheter inom styr- och reglerteknik, el och datoriserad driftövervakning, svetskompetens och god mekanisk vara är meriterande. Arbetet kräver noggrannhet och att du känner ansvar för att anläggningen körs på ett miljö- och driftekonomiskt sätt. Du har en förmåga att skapa en positiv anda kring dig, är ansvarsfull och har förmåga att se lösningar på uppkomna problem. Du ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ för att utveckla och förbättra den. God samarbetsförmåga är en självklarhet då du kommer ingå i ett skiftlag.

Bodens Energi är en koncern som ägs av Bodens Kommun för fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration i moderbolaget Bodens Energi AB.
Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB svarar för elnätet samt viss entreprenad- och bredbandsverksamhet i kommunen.
Bodens Energi svarar för el- och värmeförsörjningen inom Bodens Kommun.
Värmeproduktionen om 330 GWh täcks till största delen med fastbränsle.
Vi ersätter ca 30 000 kbm olja med fastbränsle. Totalt är drygt 4 000 fastigheter anslutna till fjärrvärme.

Antal tjänster

1

Adress

Värmeverket, Slipvägen 7, 96138 Boden

E-post för ansökan

arbetssokande@bodensenergi.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Värmeverket, Slipvägen 7, 96138 Boden
Senaste dag: 2019-02-17
AMS-ID: 23085298

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.