Drivs du av att sälja och tycker att glasögon är kul? 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I tjänsten så ska du hjälpa till vid förmätningar av kunderna innan de ska få hjälp av optikerna. Du kommer även att vara med att välja glasögon till kunden, prata kontaktlinser, lägga beställningar, packa upp och kontrollera arbeten samt andra förekommande uppgifter i en butik, men där vi alltid har fokus på kundens bästa.

Då vi har behov av att anställa med ganska kort varsel så ser vi gärna att du kommer in med din ansökan snabbt så vi kan påbörja processen inom närmaste tiden.

Erfarenhet från optik är meriterande, men säljerfarenhet är något vi vill att du har.

Drivs du av att sälja och tycker att glasögon är kul?

Vi söker just DIG med erfarenhet från försäljning och som vill bli en del i vårt team som vi just nu är i stånd med att bygga upp på Specsavers i Boden. Att du brinner för försäljning ser vi som en självklarhet, men det ska vara lika självklart med att du brinner för kundservice. Vi mäter våra kunders nöjdhet varje dag, efter varje kund, och vi hoppas att du ska vara med i jobbet för att vår goda statistik på detta ska kvarstå. Du ska vara orädd att använda vår tekniska utrustning och gärna ha lite koll på mode och trend, då många av våra kunder behöver guidning i detta.

Känner du att denna korta beskrivning är DU så tycker vi att du ska söka.

Butiken i Boden och Luleå har samma ägare och därför kommer du att jobba i båda butikerna. Specsavers Optik är en stor kedja och vårt motta är att vi ska kunna sälja glasögon till alla kunder, oavsett pris och detta ska vi göra genom att alltid överträffa kundens förväntningar på både produkter och service.

Antal tjänster

1

Adress

Norroptik i Boden AB, Klubbvägen 141, 97592 Luleå

E-post för ansökan

linda.vesterberg@specsavers.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Norroptik i Boden AB, Klubbvägen 141, 97592 Luleå
Senaste dag: 2018-11-25
AMS-ID: 22923532

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.