Ekonom / controller 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Avdelning Lednings- och verksamhetsstöd inom Stadsbyggnadsförvaltningen är förvaltningens stöd- och resursfunktion inom ekonomi, HR, diarie/arkiv, nämndadministration, kartor, mätning, IT, kundtjänst, bostadsförmedling och kommunikation. Avdelningen ansvarar för att driva och samordna förvaltningens verksamhetsplanering och uppföljning samt leda förvaltningens service- och kvalitetsarbete.

Sektion Ekonomi ansvarar för redovisning, ekonomisk uppföljning, intern kontroll samt för samordning av det övergripande ekonomiarbetet inom förvaltningen. Som ekonom/controller hos oss får du en utmanande och intressant roll i en stor organisation som präglas av god stämning samt intressanta och utmanande arbetsuppgifter. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en erfaren och driven Ekonom/Controller som brinner för ekonomifrågor och som drivs av att ta sig an nya arbetsuppgifter och komma med förslag på förbättringsåtgärder i en proaktiv dialog med medarbetarna inom förvaltningen.

Som Ekonom/Controller kommer du bland annat att arbeta med;
• Sedvanligt arbete med budget, prognos, rapporter samt bokslut
• Samordna förvaltningens internkontrollarbete
• Projektuppföljning/administration
• Utredningar, analyser och kontroller
• Administrera behörigheter i bla vårt ekonomisystem, Raindance och Qlick View och Stratsys
• Stöd vid inköp

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har universitets/högskoleutbildning inom ekonomi, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av offentlig verksamhet, LOU och intern kontroll är meriterande.

Du har goda kunskaper i Officepaket med focus på Excel. Erfarenhet av Raindance, QlickView och Stratsys är meriterande

Som person är du utvecklingsorienterad, kommunikativ, prestigelös och självständig. Vidare är du ansvarstagande, arbetar systematiskt och anpassar dig lätt till ändrade förhållanden. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook – Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Stadsbyggnadsförvaltningen, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Stadsbyggnadsförvaltningen, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2018-05-28
AMS-ID: 7711893

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.