Ekonomiadministratör 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Verksamhetsbeskrivning

Ekonomiavdelningens uppgift är att ansvara för kontroll och kvalité av bolagets ekonomiska rapportering med tillhörande processer. Vi arbetar i nära samarbete, som stöd till bolagets två affärsområden Vatten och Avlopp samt Avfall och Återvinning.

Pireva erbjuder en trygg anställning, härliga arbetskollegor och omväxlande arbete i ett offensivt bolag. Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering vid Pirevas huvudkontor i Öjebyn och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiadministratör ansvarar du för att hantera bokföringen av in- och utbetalningar på bolagets bankkonton. Avstämning av balanskonton ingår i arbetsuppgifterna vilket gör att du är en viktig kugge i vårt bokslutsarbete. Utöver detta kommer du arbeta med uppgifter kopplade mot leverantörsreskontran, till exempel fakturaflöden, samt utföra en del administrativa uppgifter bland annat posthantering och inköp av kontorsmaterial. Vi vill även utveckla bolagets internkontroll där du kommer att ha en bidragande roll. Arbetet innebär att du är noggrann och strukturerad på samma gång som du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga samt känsla för service.

Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har minst en gymnasial utbildning med inriktning ekonomi eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Några års erfarenhet från liknande arbete är meriterande, men framförallt är det dina personliga egenskaper som är viktigast.

Adress

PIREVA, Piteå Renhållning & Vatten, Box 555, 94328 ÖJEBYN

E-post för ansökan

platsansokan@pireva.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: PIREVA, Piteå Renhållning & Vatten, Box 555, 94328 ÖJEBYN
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 0019-140631

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.