Ekonomiansvarig 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Vi söker nu en ekonomiansvarig till vår HR- och ekonomiavdelning under tiden som ordinarie medarbetare är på föräldraledighet.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en utvecklande och stimulerande roll med stort eget ansvar. Som ekonomiansvarig ansvar du för kommunens redovisning, ekonomistyrning och finansiering. Vidare ingår även att arbeta strategiskt och operativt med kommunens ekonomiska processer, göra utredningar, utveckla samt hålla föredragningar i ekonomiska frågor i olika sammanhang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomisk examen från högskola/universitet. Du har flera års erfarenhet av arbete med ekonomifrågor, gärna inom offentlig verksamhet. Du bör ha ett konsultativt förhållningssätt med strategisk och analytisk förmåga. Som person är du också initiativtagande, strukturerad och tydlig i din kommunikation, både i tal och skrift. För oss är det viktigt med erfarenhetsutbyte och god samarbetsförmåga även om det också förutsätts att du arbetar självständigt.

Tillträde: 2019-03-01 eller enligt överenskommelse. Vikariatets varaktighet är cirka 1 år under ordinarie befattningshavares föräldraledighet, dock längst till och med april 2020.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-12-16
AMS-ID: 8042520

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.