Ekonomiassistent 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Ekonomiassistent

Vi söker nu en ekonomiassistent till Gällivare. Är du kundorienterad och strukturerad? Har du erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi och bokföring?
Välkommen med din ansökan.

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning

Här arbetar du på en trevlig arbetsplats. Du kommer att utföra löpande bokföring, fakturering och avräkning. Hantera kundernas ärende och vara till hjälp och stöd, vid behov kontakta underleverantörer, externa och interna kunder.

Kvalifikationer

Här behöver du ha:

• Avslutad gymnasieexamen.
• Erfarenhet av tidigare arbete som ekonomiassistent
• God kunskap i ekonomiprocesser samt lagar och regler
• God systemvana och goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
• Förmåga att jobba självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett vänligt och tillmötesgående bemötande till anställda och kunder. Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att hålla hög kvalitet i ditt arbete.

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-07-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jim Jakobsson, konsultchef. jim.jakobsson@randstad.se

Antal tjänster

1

Adress

Randstad AB, Stationsgatan 36, 98231 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Randstad AB, Stationsgatan 36, 98231 LULEÅ
Senaste dag: 2018-07-31
AMS-ID: 7799001

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.