Ekonomiassistent / kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Kalix 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

MedHelp AB är ett väletablerat företag som tillhandahåller kvalitetssäkrade, kundanpassade tjänster inom eHälsa. Vi utvecklar och underlättar för företag, organisationer och vården genom att erbjuda vård på distans och tjänster som sjukvårdsrådgivning, vårdtriage, monitorering, sjuk- och friskanmälan och andra digitala tjänster. Läs mer på www.medhelp.se

MedHelp är inne i en tillväxtfas och vi har nu behov av att ytterligare förstärkning till vårt kundtjänstteam i Kalix.
I rollen som ekonomiassistent/kundtjänstmedarbetare kommer du bl.a. att arbeta med fakturering, kundreskontra och bokning av inbetalningar. Rollen innefattar även handläggning av faktura och kundtjänstärenden samt support för våra kunder både via telefon- och mejlkontakt.

Vi söker dig som är ansvarstagande, social och initiativtagande. Till din läggning är du strukturerad och noggrann.Personliga egenskaper vi värdesätter högt är att du är flexibel, serviceinriktad, och kan arbeta självständigt för att nå uppsatta mål. Vår organisation kräver att du har god samarbetsförmåga samt att du ser det som en självklarhet att vid behov anta olika roller och uppdrag och tidvis kunna arbeta i högt tempo.

Din profil

Du har en grundläggande ekonomisk utbildning samt erfarenhet av fakturering och kundreskontra. Du är van vid att arbeta i ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel. Då vi har kunder som har både svenska och engelska som arbetsspråk är det viktigt att du behärskar båda språken väl i både tal och skrift.

Om du vill ha ett roligt och varierande arbete med möjlighet till utveckling i din yrkesroll är du välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

MedHelp AB, Köpmannagatan 1, 95234 KALIX

E-post för ansökan

emma.nilsson@medhelp.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: MedHelp AB, Köpmannagatan 1, 95234 KALIX
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 0019-017759

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.