Elektriker till Duroc Rail AB 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Ghost Competence söker en driftig, initiativrik elektriker till Duroc Rail i Luleå.
Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd av Duroc Rail AB.

Information om tjänsten

Som elektriker på Duroc Rail ingår du i ett underhållsteam tillsammans med en mekaniker. Ni sköter tillsammans underhållet av verksamhetens maskiner och utrustningar. I arbetet ingår även nyinstallation, ofta i samarbete med externa samarbetspartners. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar med allt från beställning till tillverkning. Arbetet utförs i nära samarbete med produktionen och i nära dialog med närmaste chef och produktionen.

Information om kundföretaget

Duroc Rail AB levererar underhåll av järnvägshjul för lok och vagnar till Svenska och Europeiska järnvägsoperatörer. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå, och tillgodoser norra delen av den svenska marknaden för järnvägshjulunderhåll med bland annat VTG, SSAB och LKAB Malmtrafik i Kiruna AB som största kunder.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av förebyggande och avhjälpande underhåll med inriktning på framförallt El, arbetet ska säkerställa en hög tillgänglighet i produktionen. Du arbetar självständigt med arbetsorder avseende både avhjälpande och förebyggande underhåll av våra maskiner och utrustningar. Vid nyinstallation sker arbetet ofta i projektform där du blir en viktig resurs.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en yrkesutbildning eller motsvarande genomförd gymnasialutbildning samt erfarenhet från underhållsarbete. Du känner dig bekväm med att arbeta med lågspänning och har viss kännedom av arbete med hydraulik och pneumatik. Som person söker vi dig som är flexibel, ansvarstagande och självgående i ditt dagliga arbete.
Vi värdesätter social kompetens eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt och intern kommunikation.

Vi ser fram emot din ansökan.

FAKTA

START: Enligt överenskommelse
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Luleå
URVAL: Sker löpande
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 10/5/2019
KONTAKT: Marcus Skårman

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Skårman på marcus@ghostcompetence.se eller på tel:070-6698862
Var med på resan att bibehålla och skapa så många jobb vi bara kan i vår region. För mer information gå in på www.ghostcompetence.se

Antal tjänster

1

Adress

Ghost Competence AB, Trädgårdsgatan 8, 93131 Skellefteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Ghost Competence AB, Trädgårdsgatan 8, 93131 Skellefteå
Senaste dag: 2019-05-10
AMS-ID: 8263840

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.