Elmontör / Distributionsmontör / Eltekniker 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

ATS Kraftservice AB är ett dotterbolag till Lambertsson Sverige AB och ingår i Peab-koncernen.
ATS Kraftservice AB är ett entreprenadbolag som levererar tjänster inom energiteknik på alla spänningsnivåer mellan 0,4 kV och 400 kV.

Elmontör till ATS Kraftservice   

ATS Kraftservice har tecknat ett långsiktigt avtal i Norrland, därav söker vi efter fler och bra medarbetare till vår organisation. Placering enligt överenskommelse. 

Om rollen

Som elmontör hos oss på ATS Kraftservice kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 kV – 24 kV, vilket innefattar såväl luft- och jordkabelarbete samt stationsarbete. Våra enheter inom lokalnät vänder sig främst till kunder med lokalnätsanläggningar för elkraftsdistribution. Entreprenaderna karaktäriseras således av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

Din profil

Vi söker dig med elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Med elutbildning i bagaget kan vi utveckla dig till en riktigt bra elmontör! Har du några års erfarenhet inom yrket är detta meriterande.

Som person är du ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter att du är van vid direktkontakt med kund, har god kommunikationsförmåga och anstränger dig för att leverera bra lösningar. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team med andra montörer, beredare, projektledare och maskinister. Du bör trivas med ett fritt arbete där huvuddelen av arbetstiden är förlagd utomhus. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort vilket är ett krav för tjänsten. Eftersom våra projekt bedrivs som distansarbete är det viktigt att du kan ligga borta under arbetsveckorna .

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete på ett företag under stark utveckling och med höga ambitioner. Som en del i Peabkoncernen förenar vi det mindre företagets dynamik med det stora företagets resurser. För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjlighet att jobba inom alla spänningsnivåer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön. 

Din ansökan

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!

Antal tjänster

4

Adress

ATS Kraftservice AB, Margretetorpsvägen 84, 26092 Förslöv

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 4
Län/Ort:
Adress: ATS Kraftservice AB, Margretetorpsvägen 84, 26092 Förslöv
Senaste dag: 2018-10-31
AMS-ID: 7913069

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.