Engagerad bostadsfotograf i Luleå 43 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi är ett expansivt företag som ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Luleå med omnejd.

Hos oss är du som person viktig. Vi värdesätter din kreativa sida och förväntar oss ett intresse för arkitektur och inredning. Ditt sinne för komposition och kunskap kring hur du arbetar med ljuset är avgörande. För att lyckas och trivas hos oss bör du ha hög social kompetens och känsla för att hantera alla typer av människor och situationer.

Du ska vara framåtsträvande och villig att ständigt utvecklas och uppdatera dig på trender och arbetssätt.Men framför allt bör du ha en positiv attityd, vara serviceinriktad, yrkeskunnig och inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.
Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept.

Om tjänsten

Som fotograf hos oss fokuserar du på att just fotografera. Vi är ett stort team som ansvarar för övriga processen såsom kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering.

– Dina närmsta kollegor kommer vara mäklare och kontorschefer samt SE360:s fotografansvarige, säljare och vårt produktionsteam.
– Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i hela det angivna området.
– Du bestämmer själv dina arbetstider

Utrustningskrav

-Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
-Vidvinkelobjektiv med brännvidd på 20 mm som minst
-Stativ
-Handhållen blixt
-Kunskaper i bildredigering
-Körkort och tillgång till bil

För oss är era bildprover viktiga för att få en bild av er som fotograf. Så missa inte attladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad.

Antal tjänster

1

Adress

SE360, Gamlestadsvägen 18A, 41502 Göteborg

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: SE360, Gamlestadsvägen 18A, 41502 Göteborg
Senaste dag: 2019-07-28
AMS-ID: 8144378

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.