Engagerad ekonomiassistent sökes för uppdrag på spännande myndighet 30 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du ett par års erfarenhet av löpande ekonomiarbete samtkänner dig trygg inom området? Finns du tillgänglig för start under tidig sommar2019? Då kan du vara den vi söker för detta uppdrag hos vår kund i Boden.

Om uppdraget

Vår kund är verksam inom offentlig sektor, med engagerade och kunniga medarbetare som besitter stark handlingskraft och samarbetsanda. Kunden finns på flera orter i Sverige ochplaceringsort för uppdragetär Boden. Omfattningen är heltid och uppdraget beräknas starta under sensommaren 2019 för att pågå i ca 6 månader med god chans till förlängning. Det kan finnas chans till förlängning. Vid en första telefonintervju kommer mer detaljerad information att ges.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du arbeta med löpande ekonomiarbete, där ibland redovisning och bokföring, ta fram underlag för fakturering, ekonomisk uppföljning samt fungera som ett stöd vid ekonomiska avstämningar. Det är därför viktigt att du arbetar strukturerat och noggrant samtbesitter en god kommunikativ förmåga.Vidare kommer du att arbeta med ekonomiska periodiseringar, kontrollera fakturor, förbereda underlag, göra avstämningarsamt handlägga in- och utbetalningar.För detta ser vi att du är strukturerad och har ett öga för detaljer såväl som helheten. Det är en förutsättning att du arbetar väl självständigt som i grupp.

Dina kvalifikationer

– Högskoleexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning
– Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent

– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

– God datorvana
– Erfarenhet av SAP är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära

kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss
får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer
till nytta

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Antal tjänster

1

Adress

Bemannia, Boden Central Station, 96161 Boden

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bemannia, Boden Central Station, 96161 Boden
Senaste dag: 2019-07-24
AMS-ID: 8311595

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.