Engagerad sommar – assistent sökes till 25 – årig kille utanför Haparanda 18 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Jag är en kille som bor på Seskarö, utanför Haparanda och söker någon som vill assistera mig under sommaren (och även extra vid behov).

Mina intressen är bl.a. medeltiden, fantasy, spel, film och böcker. Jag gillar även att teckna och far gärna ut på äventyr. Det vore kul i fall du delar några av mina intressen. Att du har humor är också viktigt för mig.

Du är med mig hemma men även på aktiviteter som promenader, gym samt att åka till stan och handla. Jag behöver din hjälp att strukturera min vardag och därför är det viktigt att du är ordningsam. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag behöver din hjälp med det mesta dygnet runt och vi behöver därför ha en bra kemi och ett gott samarbete. Du ska ha empati och kunna respektera mig och min önskan hur jag vill leva och på vilket sätt jag vill att saker görs. Andra viktiga egenskaper är att du är lugn, stabil och stresstålig.

Goda kunskaper i svenska är ett måste för att vi ska kunna förstå varandra, likaså är både körkort och tillgång till egen bil ett krav!

Arbetstid: Schemalagt dag, natt och helg. Sommarvikariat samt extra vid behov.

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1838.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på www.jag.se

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Brukarkooperativet JAG, Box 16145, 10323 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Brukarkooperativet JAG, Box 16145, 10323 Stockholm
Senaste dag: 2019-07-05
AMS-ID: 8326240

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.