Enheten för käkkirurgi söker vikarierande käkkirurg / allmäntandläkare m … 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Enheten för käkkirurgi, Sunderby sjukhus
Referensnummer: 196129

Om arbetsplatsen

Vi ingår i länskliniken Öron-Näsa-Hals/Käk/Syn-Hörsel, division Länssjukvård. Specialiteten Käkkirurgi diagnostiserar och behandlar sjukdomar, skador samt defekter i munhåla, käkar, ansikte samt angränsande områden. I specialiteten ingår diagnostisering och behandling av oralmedicinska tillstånd. 

Enheten för käkkirurgi, Sunderby sjukhus har ett länsuppdrag och ska ansvara för akut och planerad käkkirurgisk vård, medicinsk tand- och munvård samt oralmedicinsk diagnostik och behandling. På kliniken görs samtliga käkkirurgiska ingrepp utom rekonstruktioner efter tumörresektioner. Uppdraget omfattar deltagande i multidisciplinära patientfall, rådgivning på distans till allmäntandvård samt övrig hälso- och sjukvård, kursgivning och handledning av allmäntandläkare samt deltagande i utbildningen till blivande specialister. Verksamheten ska ansvara för jour i beredskap med länsuppdrag.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du behandlar patienter som remitterats för käkkirurgisk vård. Jourverksamhet ingår. I tjänsten kan även handledning av kollegor ingå.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och specialist inom käkkirurgi eller dig som är allmäntandläkare med erfarenhet av käkkirurgisk verksamhet. Du är ansvarstagande, bra på att formulera dig i tal och skrift och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Tidsbegränsad anställning, vikariat under 6 månader, heltid, dagtid. Tillträde 180901 eller enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lön i enlighet med kollektivavtal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Vill du veta mer?

Kontakta sektionschef käkkirurgi, Peter Arvidsson, 0920- 28 31 38, peter.arvidsson@norrbotten.se, efter 16 juli eller verksamhetschef/länschef Åsa Ek-Edström, 0920-28 21 50,
asa.ek-edstrom@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Anna Kejonen, Norrbottens Tjänstetandläkarförening, anna.kejonen@norrbotten.se, 0920-284554, träffas säkrast 2-6 juli.
Sista ansökningsdag är 2018-08-10. Urval sker löpande och överenskommelse om anställning kan komma att träffas innan ansökningstidens utgång.

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-08-10
AMS-ID: 7791971

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.