Enhetschef Akutomhändertagande Kiruna 14 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Akut omhändertagande på Kiruna Sjukhus söker enhetschef till ett delat ledarskap
Arbetsplats: IVAK
Referensnummer: 195751

Om arbetsplatsen

Kiruna sjukhus är Sveriges nordligaste sjukhus och ett av fem sjukhus i Norrbotten. Upptagningsområdet är Kiruna Kommun med en befolkning på ca 23 000 invånare.
 
Akut omhändertagande i Kiruna är under en snabb utveckling och förändring med ca 50 anställda på hela enheten som innefattar akutmottagning, IVA/HIA samt ambulansverksamhet. Vi handlägger akuta sjukdomstillstånd hos vuxna och barn. Verksamheten akut omhändertagande ska möte upp patienter med akuta sjukdomstillstånd för bedömning eller vård i Kiruna eller för vidare transport till specialistsjukvård i länet eller regionen.
 
Vid akutmottagningen arbetar legitimerade läkare i första linjen, idag har vi 7ST läkare i akutsjukvård som gör sin specialist tjänstgöring i akutsjukvård på kliniken och är direkt underställda verksamhetschef.
 
Vi arbetar med ständig kompetensutveckling för samtliga medarbetare i akut omhändertagande. Vi är en liten klinik och vi strävar hela tiden efter att göra det yttersta för våra patienter och varandra inom arbetsgruppen.
 
Enheten har 4 vårdplatser (HIA/IVA) samt 2 platser för övervakning. Ambulansverksamhet med 2 dygnsambulanser i Kiruna och en filial i Vittangi med 1 ambulans. Akutmottagningen har ca 9500 besök/år, vårdbeläggningen på HIA/IVA är ca 1500 vårdtillfällen/år och ambulansen har ca 7-8 transporter/dag.
 

Arbetsuppgifter

som enhetschef har du ansvar för enhetens ekonomi med hjälp av controller, personal och arbetsmiljö frågor tillsammans med din enhetschefskollega.
Du och din kollega ska genom modern och situationsanpassat ledarskap tydliggöra mål och driva förändringsarbete tillsammans med medarbetarna för att uppnå målen i verksamheten.
 
Du kommer ingå i ledningsgruppen för akut omhändertagande.

Din bakgrund

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med lämplig vidareutbildning och har erfarenhet av hälso- och sjukvård, gärna i någon form av ledande befattning. Du har goda kunskaper i hälso- och sjukvårdens organisation.
 
Vi söker dig som är tydlig med förmåga att leda, organisera och utveckla verksamheten. Vidare är du systematisk i ditt arbetssätt med pedagogisk förmåga som skapar förtroende hos medarbetarna.
 
Erfarenhet av metodutveckling, utveckling av patientsäkerhetsarbete och utvecklingsarbete ser vi som meriterande.
 
Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut inom ramen för ditt uppdrag.
 
För att lyckas i tjänsten krävs uthållighet, förmågan att förstå vårdens utmaningar och gott omdöme.
 

Anställningsfakta

Heltid, tillsvidareanställning i Region Norrbotten i din grundprofession med ett tidsbegränsat förodnande som chef i 3 år.

Tillträde enligt överenskommelse

 

Vill du veta mer?

Verksamhetschef, Helena Fredriksson-Ågren 0980-733 07
 
 

Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Anna Schroderus 0980-733 08
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-25

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Kiruna sjukhus, 97189 Kiruna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Kiruna sjukhus, 97189 Kiruna
Senaste dag: 2018-04-25
AMS-ID: 7667203

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.