Enhetschef för legitimerad personal (sjuksköterskor o rehab – personal) 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning

Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården.

Vi söker två enhetschefer som kommer ha ansvaret för legitimerad personal (sjuksköterskor och rehabiliteringspersonal) inom Avdelningen för Hemvård.

Chefsområdena är uppdelade så att den ena enhetschefen ansvarar för sjuksköterskor som är verksamma inom korttidsenheten och vård- och omsorgsboende. Den andra enhetschefen ansvarar för sjuksköterskor inom Hemsjukvården, kvälls- och nattsjuksköterskor samt rehabiliteringspersonal. Ange gärna i ansökan vilket område du är intresserad av.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef inom socialförvaltningen har du ansvar för den operativa verksamheten enligt de mål socialnämnden har fastställt för verksamheten. Du arbetar utifrån gällande lagar och förordningar samt övergripande strategiska planer, riktlinjer och rutiner. Du ingår i Hemvårdens ledningsgrupp och är direkt underställd avdelningschef. I samarbete med ledningsgruppen har du ansvar för din enhet men även för helheten inom hemvården. Du skall leda, samordna, följa upp och utvärdera arbetet inom ditt område samt ansvara för ekonomi, kvalité, arbetsmiljö och personal.

Som stöd för ditt uppdrag finns kommunövergripande funktioner t.ex. personal och ekonomienheten.

Kvalifikationer

Du har:
? för uppdraget lämplig högskole-/universitetsutbildning, meriterande om du har HSL bakgrund

  • erfarenhet av arbetsledning samt bemanningsplanering

? erfarenhet/intresse av arbete i vården

  • förmåga och intresse att hantera ekonomi och verksamhet i ett helhetsperspektiv
  • erfarenheter att leda grupper i förändringsprocesser
  • körkort B

Du har förmåga att möta människor samt skapa förtroende och trygghet gentemot våra enskilda vård- och omsorgstagare inom organisationen. Vi vill att du ser möjligheter, är öppen för nytänkande och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Tjänsten förutsätter att du har ledar- och samarbetsförmåga. Det är även meriterade om du har utbildning inom personal och ekonomi.

Som chef är det viktigt att du delar vår värdegrund; mångfald, effektivitet, nytänkande och attraktivitet.

Eftersom vi är en Förvaltningskommun för minoritetsspråk ser vi det som positivt om du behärskar något av minoritetsspråken.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare

Ledarna, Vision, Vårdförbundet vx 0970-818 000.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

Antal tjänster

2

Adress

Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2019-01-06
AMS-ID: 8053744

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.