Enhetschef Laboratoriemedicin Gällivare 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Enhetschef Laboratoriemedicin kombinerad med klinisk verksamhet
Arbetsplats: Gällivare sjukhus
Referensnummer: 196141

Om arbetsplatsen

Laboratoriemedicin är en serviceverksamhet till sjukvård i länet. Vi har cirka 120 medarbetare inom tre verksamhetsområden, klinisk kemi, klinisk mikrobiologi samt klinisk transfusionsmedicin. Vi har verksamhet på fem orter i länet, Sunderbyn, Kiruna, Gällivare, Piteå och Kalix. Våra kunder finns inom såväl privat som offentliga sektor. Vårt fokus är att erbjuda våra kunder laboratorieservie av högsta kvalité. Därför är ett ständigt förbättringsarbete av våra arbetssätt och processer centralt för oss. Enheten för laboratoriemedicin i Gällivare ansvarar för klinisk kemi och blodcentralsverksamhet. På enheten arbetar ett team på cirka 8 personer bestående av biomedicinska analytiker, sjuksköterskor, biomedicinare och undersköterskor

Arbetsuppgifter

Som enhetschef hos oss har du en nyckelfunktion i verksamheten och du arbetar tillsammans med och på uppdrag av verksamhetschefen. Du är direkt underställd verksamhetschefen och deltar i en operativ ledingsgrupp. Du kommer att ansvara för enhetens drift, ekonomi, personal och arbetsmiljö.
 
Arbetet innebär att du leder motiverar och ger andra de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Det ställer höga krav på god samarbetsförmåga och innebär att du har medarbetarperspektivet i fokus. Arbetet innebär även täta interna och externa kontakter som kräver att du kommunicerar på ett tydligt och genomtänkt sätt  för att skapa förtroende och ge god service till enhetens olika intressenter.
 
En god arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter är centralt för att uppnå gemensamma mål. Det är därför viktigt att du är drivande i utvecklings-  och förbättringsarbeten – fångar upp medarbetares idéer och kommer själv med goda lösningsförslag och omsätter dem i praktiken.

Tjänsten innebär att du både arbetar som chef samt deltar i det kliniska arbetet på verksamheten anpassat efter din yrkesbakgrund.

Din bakgrund

Vi söker dig som: har naturvetenskaplig högskoleexamen eller annan utbildning som vi ser som relevant för tjänsten tidigare har arbetat som chef och ledare eller dig som har ett stort intresse och talang för ledarskap men ännu inte getts möjligheten har en god förmåga att organisera, analysera och dra slutsatser som ser möjligheter i förändring har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap eller av utvecklingsarbete, har tidigare arbetat  inom klinisk laboratoriemedicin.

Anställningsfakta

Du erbjuds en tillsvidareanställning inom din grundprofession med ett chefsförordnande på tre år med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid, dagtid varav klinisk tjänstgöring på halvtid.
Ditt uppdrag stäcker sig över hela länet med placering vid Laboratoriemedicin, Gällivare sjukhus. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Karin Jones,  Verksamhetschef/länschef
Mail: karin.jones@norrbotten.se
Telefon:072-2185001

Inger Larsson, Biträdande verksamhetschef
Mail: inger.s.larsson@norrbotten.se
Telefon:070-2460349

Fackliga företrädare

Vårdförbundet

Elisabeth Lindblad, Vice Avdelningsordförande,Norrbotten
Tel: 0920-284074
E-post: elisabeth.lindblad@vardforbundet.se

Sista ansökningsdag är den: 2018-08-12

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-08-12
AMS-ID: 7799235

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.