Enhetschef Midgårdarnas äldreboende – tidsbegränsad anställning 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Inom verksamhetsområdet Midgårdarna bedrivs verksamhet för boende vid ett äldreboende. Vid denna form av boende inom Bodens kommun tillgodoses boendes omsorgs- och omvårdnadsbehov som inte kan tillgodoses av hemtjänsten.

Verksamheten vid Midgårdarnas äldreboende befinner sig i en spännande fas inför att under nästa år, november 2019, övertas av privat verksamhet. I november månad kommer det då helt nybyggda privata boendet vara klart för inflyttning.
Den kommande verksamhetsövergången kommer innebära flera delmoment och steg som berör såväl verksamhet som personal. Allt för att verksamhetsövergången ska ske optimalt och på bästa sätt för såväl boende, anhöriga, personal och aktörer.

ARBETSUPPGIFTER

Kortsiktigt innebär chefs- och ledaruppdraget att förbereda verksamheten och medarbetare, brukare/anhöriga inför kommande övergång som du kommer vara delaktig i. Löpande dialog och samråd i detta sker även med den privata aktören.
Du förväntas som chef leda verksamheten på ett sätt som innebär att såväl kvalitetsmål inom verksamheten, ekonomiska mål samt mål för medarbetarnas arbetsmiljö och gällande personalpolitik i Bodens kommun och socialförvaltningen uppnås.

Som enhetschef ingår i din arbetsledning ansvar för två arbetslag som arbetar dagtid samt ett arbetslag som arbetar natt. Ditt uppdrag tillsammans med dina ca 30 medarbetare som är undersköterskor och/eller vårdbiträden blir att säkerställa den dygnet-runt-verksamhet som bedrivs för de boende. Till din hjälp att lösa rekryteringsbehov inom din verksamhet har du en personalplanerare. Självklart är det övergripande verksamhetsmålet vid äldreboendets verksamhet att tillgodose och säkerställa omsorgs- och omvårdnadsbehov hos de boende.

I din roll som enhetschef ingår flertalet kontakter med såväl interna som externa parter där fastighetsägaren till nuvarande Midgårdarna är en. Utöver det samarbete du har med dina medarbetare, enhetschefskollegor, boendesamordnare samt verksamhetschef kommer du även delta i
samarbetet med den privata aktören. I ditt dagliga arbete ingår även samverkan med medarbetare inom Hälso- och sjukvårdsenheten såsom sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnast. Självklart ingår även i ditt uppdrag kontakter med de boende och deras anhöriga. Som enhetschef ingår du även i verksamhetsområdets ledningsgrupp.

Utifrån att verksamheten framöver kommer genomgå organisatoriska förändringar behöver du ha förmåga till att visa ett engagerat och inlyssnande ledarskap för dina medarbetare. Därför ser vi din kommunikativa förmåga som betydelsefull för att kunna tillgodose arbetsgruppens behov av ledarskap. Men även din kunskap kring den arbetsrättsliga juridiken är betydelsefull.

KVALIFIKATIONER

Högskoleutbildning motsvarande social omsorg, beteendevetenskap, hälso- och sjukvårdsutbildning på kandidatnivå eller högre ses som meriterade. Dessutom ses annan genomgången ledarskapsutbildning och arbetsrättslig utbildning som meriterande.
Erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag inom äldreomsorg inom offentlig eller privat verksamhet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN
Senaste dag: 2018-12-17
AMS-ID: 8048965

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.