Enhetschef Nordpoolen 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till – fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Kultur- fritids och ungdomsförvaltningen förvaltar en rad olika kultur- och fritidsanläggningar där Nordpoolen, kommunens äventyrsbad, ingår. Nordpoolen är unik i hela norra Sverige och vi vill nu hitta någon som vill anta utmaningen att utveckla verksamheten. Nordpoolen spelar en viktig roll för att stärka besöksnäringen i Boden och i det arbetet får du en nyckelroll.

ARBETSUPPGIFTER

Du har ett övergripande ansvar för personal, marknadsföring, försäljning, verksamhetsutveckling och arbetsmiljö. Tillsammans med ett ca 10-tal medarbetare arbetar ni för minnesvärda upplevelser för kommunens invånare, regionens badgäster och tillfälliga gäster. Du jobbar ständigt med att stärka Nordpoolens varumärke och öka besöksantalen och driver verksamheten mot uppsatta mål. I rollen ingår även att leda och vidareutveckla underställd personal och verksamhet samt att ansvara för gästernas trivsel och säkerhet. Du ansvarar för bemanning, rekrytering, schemaläggning, hemsida, simundervisning och marknadsföring. Du rapporterar till chefen för kultur-, fritids- och ungdomsförvaltningen och deltar i förvaltningens ledningsgrupp. Tjänsten innebär många interna och externa kontakter.

KVALIFIKATIONER

Universitetsexamen med kurser inom marknadsföring och försäljning såsom turistvetenskap. Alternativt söker vi dig som har annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet från strategiskt utvecklingsarbete inom besöksnäringen. Erfarenhet från politiskt styrd verksamhet är också meriterande. Som chef/ledare är du prestigelös, kommunikativ, tydlig, engagerad och motiverad. Du är kund- och gästorienterad och förstår vikten av ett professionellt bemötande och god service.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, Kultur-fritid-unga, Kyrkgatan 24, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, Kultur-fritid-unga, Kyrkgatan 24, 96186 BODEN
Senaste dag: 2018-08-12
AMS-ID: 7783220

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.