Enhetschef Resurscentrum, arbetsledarskap modersmålslärare / studiehandledare 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Visst låter det intressant att arbeta med utveckling av barns och elevers lärande tillsammans med ett starkt team med hög och unik kompetens?

Resurscentrum inom Barn- och utbildningsförvaltningen är en ny organisation som omfattar Flerspråkscentrum, Centrala elevhälsan och Kulturskolan. Detta är en av Luleås mest spännande och mångkulturella arbetsplatser.

Resurscentrum berikar och stärker arbetet med barns och elevers utbildning. Vi arbetar med främjande och förebyggande insatser med lärande och utveckling genom:
• Hälsa och välmående
• Trygghet och hållbarhet
• Språk och identitet
• Kultur och estetik

Sök detta spännande chefsjobb hos oss och bidra till ett Luleå och en förskola och skola för alla. Med hjärtat hos varje elev utvecklar vi tron på framtiden. Tillsammans gör vi skillnad!

ARBETSUPPGIFTER

Som enhetschef vid Resurscentrum ingår du i ett team av chefer som samverkar med förskolor och skolor kring arbetet med barn och elever. Du är arbetsledare för modersmålslärare och studiehandledare i ett flertal olika språk och du har det yttersta ansvaret för pedagogernas arbete. Du har ansvar för budget, bemanning, arbetsmiljö och kvalitetsarbete samt praktiska, organisatoriska och administrativa frågor. I tjänsten ingår att planera och leda olika pedagogiska utvecklingsprojekt inom flerspråksområdet. I tjänsten ingår arbetsledning över en skolhandläggare.

KVALIFIKATIONER

Du har en akademisk examen inom pedagogik, lärande, beteendevetenskap eller motsvarande och du har pedagogisk insikt. Du har kunskap om det svenska skolväsendet och är förtrogen med gällande styrdokument.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med utbildning av nyanlända och/eller flerspråkiga elever och modersmålsundervisning/studiehandledning på modersmål. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som chef eller ledare och helst även inom modersmåls-/studiehandledningsfältet.

Det viktigaste är att du besitter förmåga till tydligt ledarskap och att du är engagerad, kan inspirera, arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du vill driva utvecklingsfrågor, är strukturerad, ser möjligheter och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du leder genom dialog och kommunikation och verkar för samhörighet och motivation i verksamheten. Du har ett inkluderande förhållningssätt och kan bidra till värdegrundsarbetet med barn och elever samt med kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Dina kvaliteter kan du styrka med goda referenser.

ÖVRIGT

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Om du erhåller befattningen måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook – Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Buf Verksamhet 7-9, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Buf Verksamhet 7-9, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2019-02-21
AMS-ID: 8142808

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.