Enhetschef till Boende och stöd 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till – fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Socialförvaltningen söker en enhetschef inom Boende och Stöd. Du blir ansvarig för verksamhet riktat inom funktionsnedsättningsområdet.
Boende och Stöd omfattar grupp- och servicebostäder, personlig assistans, boendestöd, korttidstillsyn, korttidsvistelse samt andra insatser enligt LSS.

ARBETSUPPGIFTER

Som enhetschef ansvarar Du för att planera verksamheten utifrån gällande lagstiftning, kommunens mål- och styrdokument. Du har budget-, verksamhets- och personalansvar. Du har ett tydligt och nära ledarskap som ska kännetecknas av samarbete, samordning och utveckling. I uppdraget ingår att leda och, gemensamt med medarbetarna, kvalitetsutveckla arbetet utifrån kundens behov. Tillsammans med övriga chefer i verksamhetens ledningsgrupp driver du verksamhetsgemensamma frågor utifrån ett helhetsperspektiv. Du ansvarar för att samverkan bedrivs internt och externt.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning inom socialt arbete eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig. Du har chefserfarenhet samt erfarenhet inom området funktionsnedsättning. Du har erfarenhet av målstyrning och goda kunskaper om metod- och kvalitetsarbete och förstår vikten av uppföljning och utvärdering. Du har goda ledaregenskaper. Du har förmågan att entusiasmera personalgrupper till utveckling och förändring. Du skapar tydlighet, delaktighet och motiverar dina medarbetare. Du är utåtriktad och kan bemöta medarbetare, brukare och anhöriga på ett sätt som skapar förtroende. Du trivs med att arbeta i ständig förändring och förstår vikten av att utveckla verksamheten.
Som chef inom Boende och Stöd är det meriterande om du har erfarenhet av att vara ledare inom kommunal verksamhet och erfarenhet av verksamhet för personer med olika funktionsnedsättningar.
Du ska ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och vara van att hantera IT-baserade verksamhetssystem. Vikt kommer givetvis läggas vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN
Senaste dag: 2018-06-24
AMS-ID: 7763316

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.