Enhetschef till Folktandvården Kiruna 32 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Folktandvården Kiruna
Referensnummer: 196116

Om arbetsplatsen

Folktandvården i Norrbotten är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer av tandvård. Vi har 23 allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet. Vi har ett viktigt uppdrag. Varje dag arbetar vi för vår vision ”En frisk mun i alla åldrar” så att norrbottningarna ska hålla sig friska i munnen, hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!

Folktandvården Norr bedriver verksamhet i Gällivare, Jokkmokk, Pajala, Kiruna, Vittangi och Karesuando. Vid folktandvården i Kiruna finns 19 behandlingsrum samt OPG och lustgasutrustning. Narkostandvård utförs på Gällivare sjukhus. Vi har datajournal och digitalröntgen. Vid folktandvården i Kiruna finns även ett tandtekniskt lab.

Kiruna är landets största kommun till ytan. Gruvnäringen, rymdverksamheten och turismen är de främsta arbetsgivarna. I Kiruna får du uppleva allt från Norrsken till Midnattssol, den uråldriga samisk kulturen och en pågående stadsomvandling. Här finns även Sveriges högsta berg och världens största underjordiska järnmalmsgruva.

Nu söker vi en enhetschef till Folktandvårdens klinik i Kiruna.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för Folktandvårdens klinik i Kiruna och verksamhetschefen är din närmaste chef. Tillsammans med övriga enhetschefer i verksamhetsområdet ingår du i Folktandvården Norr’s ledningsgrupp.

Som chef i Region Norrbotten förväntas du arbeta för hög kvalitet och kostnadseffektivitet i verksamheten. Tillsammans med ledningsgruppen och dina medarbetare ska du styra mot tydliga mål som är kopplade till resultat. Du utvecklar enheten enligt vår verksamhetsmodell där fokus ligger på ständiga förbättringar och effektiva flöden. Som ledare för dina medarbetare förväntas du vara närvarande och ge möjlighet till utveckling, inflytande och ansvarstagande. Din roll är att samordna, inspirera och ”visa väg”.

Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk arbetsmiljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling, professionella nätverk och andra verktyg ska du i ditt uppdrag kunna känna trygghet och utvecklingsmöjligheter.

Din bakgrund

Vi söker dig med god förmåga att organisera, samarbeta och planera verksamheten. Du bör även vara initiativrik och målinriktad med förmåga att självständigt leda och utveckla både medarbetare och verksamhet. Vi söker en tydlig och engagerad enhetschef med stark ambition och drivkraft. Dokumenterade resultat från erfarenhet av att arbeta aktivt med förbättringsarbete är meriterande. Vi ser gärna att du har tandvårdsbakgrund men det är inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsfakta

Du anställs på ett tidsbegränsat chefsförordnande med en grundanställning i ditt verksamhetsområde, beroende på din bakgrund. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Vill du veta mer?

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Margareta Bergman, verksamhetschef, via telefon 070-694 45 06 eller e-post margareta.y.bergman@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Elisabet Jonsson Thörn, Vision, elisabet.jonsson-thorn@norrbotten.se
Monica Sevä, Ledarna, monica.seva@norrbotten.se
Tina Eriksson, SRAT, tina.eriksson@norrbotten.se
Veronica Laestadius, NTT, veronica.laestadius@norrbotten.se
 
Sista ansökningsdag är den: 2018-09-30

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-09-30
AMS-ID: 7907768

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.