Enhetschef till måltidsservice 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Nu söker vi en vikarierande enhetschef inom måltidsservice på Luleå kommun. Som enhetschef får du möjligheten att arbeta med den fortsatta utvecklingen av måltidsservice inom förskolan och skolan med målsättningen att fortsätta vara en nationell förebild.

Barn- och utbildningsförvaltningens måltidsservice erbjuder barn och elever goda och näringsriktiga måltider av kunnig och serviceinriktad personal i en trivsam miljö. Vi arbetar efter ett kostpolitiskt program och följer Livsmedelsverkets rekommendationer ”Bra måltider i förskolan” och ”Bra mat i skolan”.

Måltidsservice är en ”Nationell förebild” genom att måltiden är:
• god, säker och näringsriktig
• trivsam och ger barnen/eleverna en positiv upplevelse
• att landets egen matkultur ska bevaras, men även ge möjlighet att lära känna andra länders matkulturer
• tillagad och levererad med hänsyn till en hållbar miljö

ARBETSUPPGIFTER

Uppdraget som enhetschef innebär att leda förskolekök och skolrestauranger i Luleå kommun. Som enhetschef har du verksamhets-, budget- och personalansvar för köken inom ditt område. Som ledare tar du även ett stort ansvar för att skapa en hälsofrämjande arbetsmiljö.

Enhetschefen är en viktig del i att utveckla måltidsorganisationen. Arbetet består i att driva utvecklingen av det egna området och med dina kollegor utveckla Barn- och utbildningsförvaltningens måltidsorganisation mot högt uppsatta mål när det gäller kvalitet, effektivitet och hållbarhet.

Uppdraget som enhetschef är varierande och flexibelt. I samverkan med den pedagogiska verksamheten såväl som andra interna och externa parter kommer du att arbeta med planering och uppföljning av måltidsverksamheten. Du är en nyckelperson i utvecklingsarbetet.

I måltidsorganisationen är det sju enhetschefer som alla ansvarar för kök inom förskola och skola inom ett område. Som enhetschef rapporterar du till kostchefen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning. Du har goda kunskaper inom kök- och restaurangverksamhet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet som ledare med ansvar för ekonomi, personal och verksamhet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av miljö och arbetsmiljö.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och goda ledaregenskaper. Du är en tydlig och lyhörd ledare som har förmågan att skapa goda relationer och engagerade medarbetare. Du är lösningsorienterad och har ett positivt angreppssätt som du kan förmedla till kollegor och medarbetare. För dig är det också naturligt att på ett självständigt sätt driva dina processer framåt och uppnå satta mål. Vi tror att du har ett stort intresse för mat och service.

Körkort erfordras.
Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook – Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Buf Serviceenhet, Rådstugatan 11, 97185 Luleå, 97185 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Buf Serviceenhet, Rådstugatan 11, 97185 Luleå, 97185 LULEÅ
Senaste dag: 2018-03-27
AMS-ID: 7619881

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.