Enhetschef till myndighetsgruppen 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Vi söker nu en Enhetschef till myndighetsgruppen. Inom myndighetsgruppen ingår socialsekreterare, bistånds- och LSS handläggare. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Genom budget-, personal och arbetsmiljöansvar med tillhörande administrativt arbete, hålla samman verksamheterna till välfungerande arbetsplatser. I arbetsuppgifterna ingår också att skapa goda relationer med brukare, anhöriga och andra aktörer. Vara ett stöd för handläggarna i deras myndighetsutövning. Enhetschefen för myndighet ingår i socialtjänstens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har antingen social omsorgsutbildning eller socionomutbildning eller annan relevant högskoleutbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt att du har erfarenhet av arbetsledning inom kommunal verksamhet. Du ska ha lätt att kommunicera, vara ansvarstagande, vara öppen för utveckling och kunna ha både helhets- och detaljperspektiv.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Provanställning kan komma att tillämpas.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-07-31
AMS-ID: 7781301

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.