Enhetschef, tillsvidareanställning 100 %. 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arjeplog Sveriges största fjällnära skärgård.

Bara tre timmar från Stockholm beläget vid Hornavan i Lappland ligger Arjeplog, en kommun med cirka 2 900 invånare. Här lever vi ett praktiskt enkelt liv med närhet till jobb, service och affärer. Vår förskola och skola håller hög klass och en vild natur med 8 727 sjöar erbjuder ett friluftsliv som aldrig är mer än några få steg bort. Kommunen har en internationell prägel, en välkomnande befolkning och ljus från snö, midnattssol och norrsken. Som arbetsgivare erbjuder kommunen dig, förutom trevligt arbetslag, kostnadsfri tillgång till sim- och motionshall samt en timmes friskvård per vecka på arbetstid. Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen.
Läs mer på vår hemsida: www.arjeplog.se

Vård- och omsorg söker en enhetschef till kommunens särskilda boenden.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill leda och utveckla verksamheten inom kommunens särskilda boenden samt korttidsboende. Inom ansvarsområdet ingår även 3 OBS-platser som kommunen bedriver på uppdrag av Region Norrbotten. Du brinner för att omsorgstagarna ska få bra omvårdnad och ansvarar för enhetens kvalitet och utveckling. Som enhetschef leder och fördelar du arbetet inom kommunens särskilda boenden med verksamhets-, ekonomi- och personalansvar. Det övergripande ansvaret innefattar ett verksamhetsansvar under dygnets alla timmar. För att arbeta som enhetschef arbetar du mot uppsatta mål tillsammans med medarbetarna. Viktigt att kunna skapa en helhetsbild över personal, organisation samt fördelning över den ekonomiska resursram som finns.
Enhetschefens uppdrag är att inrikta sitt ledande arbete mot att tydliggöra uppdraget kort- och långsiktigt, förankra målen och leda arbetet och kontinuerligt följa upp resultaten.

Som enhetschef är du arbetsledare över biträdande enhetschef samt undersköterskor och vårdbiträden inom kommunens särskilda boenden. Du rapporterar direkt till socialchef och ingår i Vård- och omsorgsverksamhetens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
? Akademisk utbildning, exempelvis som socionom, beteendevetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och/eller relevant för området.

  • Kunskap om den lagstiftning som rör enheten.
  • Erfarenhet av arbete med målgruppen.
  • Erfarenhet av ledarskap och chefsrollen, gärna ledarskapsutbildning.
  • God förståelse för arbete i en politiskt styrd organisation.

? Goda IT-kunskaper och förmåga att snabbt sätta dig in i nya system.

  • Goda kunskaper inom områdena arbetsmiljö, arbetsrätt och ekonomi
  • Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet

Vi söker dig som delar Arjeplogs kommuns värderingar och har en kulturell medvetenhet som innebär att du värdesätter olikheter och att du alltid sätter omsorgstagaren i fokus och tar tillvara medarbetares engagemang.
Du är en närvarande ledare som leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Du ska kunna initiera och driva utvecklings- och framtidsfrågor inom ditt ansvarsområde samt genomföra nödvändiga förändringar. Inom verksamheten pågår många utvecklingsarbeten bl.a. nytt särskilt boende och digitalisering.
Planering och prioritering är en naturlig del av ditt arbete och du uppskattar att jobba mot deadlines. Tack vare din erfarenhet förmår du ställa krav på verksamhetens kvalitet och när förutsättningarna förändras är du en flexibel och lösningsfokuserad ledare. Du fattar självständigt dina beslut utifrån en snabb och rimlig konsekvensanalys samt kommunicerar besluten till alla som berörs.

Tillträde:
1 oktober 2018, eller enligt överenskommelse.

Arbetstid/Varaktighet:
Tillsvidareanställning.
Tjänstgöringsgrad 100 %.
Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Övrigt:
Kommunen eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser därför gärna manliga sökanden.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Antal tjänster

1

Adress

Arjeplogs kommun, Storgatan 20, 93881 ARJEPLOG

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Arjeplogs kommun, Storgatan 20, 93881 ARJEPLOG
Senaste dag: 2018-08-12
AMS-ID: 7786812

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.