Entré – kassapersonal – Arcusbadet First Camp Luleå – sommarsäsong 33 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark.

First Camp i Luleå är vår nordligaste anläggning vackert belägen vid Luleälvens strandkant. Här är jobbmiljön på topp i både receptionen, butiken, vaktmästeriet, städet och barnklubben. På anläggningen ligger även äventyret Arcusbadet som lockar många glada gäster och lokalbor till vår härliga arbetsplats.

Beskrivning

Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2019.

Brinner du för service och sätter gästen i fokus?  Är du en glädjespridare som trivs att arbeta med likasinnade kollegor kanske du är just den vi söker. För att arbeta hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av försäljning av entrébiljetter till Arcusbadet, godis, glass, läsk och leksaker. 

I alla våra tjänster ingår att man får ”rycka in där det behövs” och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden. 

Kvalifikationer

För att passa på denna tjänst ska trivas med att möta gäster med ett leende, har du kassavana och en känsla för ordning och reda kanske du är den vi letar efter.

Körkort krävs.

Villkor

Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. Omfattningen kan variera men de flesta tjänster är ca 75%.

Vi har varierad arbetstid – både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan

Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 31 Mars 2019

Ett löpande arbete med tillsättningen kan påbörjas redan innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Antal tjänster

3

Adress

First Camp Luleå, Arcusvägen 110, 97594 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: First Camp Luleå, Arcusvägen 110, 97594 Luleå
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8076969

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.