Erfaren industrielektriker till spännande tjänst på Lindab! 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

På Lindab förenklar vi byggandet för att det ligger i människans natur att bygga. Genom att förenkla i alla steg gör vi det enklare att bygga hållbart. Vi utvecklar våra produkter med hänsyn till miljön. Vi uppfinner lösningar som möter behovet av komfort, förenkling och energieffektivitet. Vi gör det så att du kan fortsätta bygga med gott samvete – inte bara idag, utan också imorgon. Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 7 849 MSEK år 2016. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på: www.lindab.com
Just nu söker vi en industrielektriker till Lindab i Luleå.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av förebyggande och avhjälpande el och automationsarbeten. Driftsätta och arbeta med frekvensstyrningar. Konstruera och genomföra förbättringar på befintlig maskinpark. Du kommer arbeta självständigt med det elektriska underhållet på verksamheten i Svartöstaden Luleå.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el/styr och reglering, alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du har goda kunskaper om el-dokumentation, PLC-utrustning samt drivsystem och omformarteknik. Vi lägger stor vikt vid erfarenhet av felsökning, schemaläsning, industriautomation och PLC-utrustning där erfarenhet av Siemens är meriterande.

Vi letar efter dig som har god problemlösningsförmåga. Lindab värdesätter även egenskaper som initiativförmåga och att kunna arbeta strukturerat i samarbete med andra. Det är viktigt att du är självgående och bekväm med att ta egna beslut.

Tjänsten är tillsvidare, heltid, dagtid, mån-fredag.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Klicka på ansök-knappen och följ instruktionerna. Observera att vi inte mottar ansökningar via mail, samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då urval sker löpande.

Rekryteringen sker i samarbete med Manpower, har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Joakim Davidsson på 0920-24 70 66 eller

Lycka till!

Antal tjänster

1

Adress

Lindab, 97232, 97232 2580

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Lindab, 97232, 97232 2580
Senaste dag: 2018-08-28
AMS-ID: 7869484

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.