Erfaren Projektledare inom Industrin 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om jobbet

Just nu händer det mycket hos oss och våra kunder, vill du vara med på vår framgångsresa?
Vi erbjuder dig ett arbete inom främst Mekanisk konstruktion men även andra områden där våra uppdragsgivare återfinns bla. inom basindustrin inom Gruv & Metall. Du får möjlighet att på egen hand eller i grupp arbeta i varierande projekt med projektledning, konstruktion och problemlösning. 

Vem är du?

I denna rekrytering söker vi dig som är en erfaren konsult med eget nätverk av kunder alternativt har erfarenhet av uppdragsledning/projektledning inom industrin. Du ska vara van att genomföra uppdrag med hjälp av en grupp konsulter där du säkerställer att kvalitet, kostnader och tid uppfylls.
Personliga egenskaper såsom engagerad, lyhörd och god kommunikatör värdesätts högt.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. ÅF är ett modernt företag där du får utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 
ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Antal tjänster

1

Adress

ÅF AB, Residensgatan 18, 97238 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: ÅF AB, Residensgatan 18, 97238 Luleå
Senaste dag: 2019-03-07
AMS-ID: 8138149

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.