Erfaren projektledare inom Industrin 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om jobbet

Drivs du av att leda multidisciplinära team i utmanande projekt? Är du en framgångsrik projektledare med erfarenhet från gruv-, verkstads- eller processindustrin? Kanske är du då vår nästa projektledarstjärna. Tillsammans skapar vi framtiden!ÅF är idag en av de starkaste aktörerna i Skandinavien inom Industi, både vad gäller konsulttjänster men också som projektleverantör. Till vårt marknadsområde Norr inom Industrial Engineering söker vi nu projektledare med erfarenhet av att leda multidisciplinära investeringsprojekt.Som projektledare kommer du ansvara för att driva tekniska investerings-projekt, där du kommer att hantera inköp, samordna installation samt leda testning och validering. Dina kontaktytor är många, både hos kunden och internt på ÅF, och du kommer att arbeta i ett team med erfarna projektledare!Vi jobbar över hela Skandinavien men för denna roll förutser vi något av våra kontor i Umeå, Skellefteå, Luleå, Gällivare eller Kiruna som stationeringsort.

Vem är du?

Vi behöver dig som har dokumenterad arbetslivserfarenhet av projektledning sen minst fem år tillbaka. Du har troligtvis inhämtat dina kunskaper och erfarenheter från gruv-, verkstads- och/eller processindustrin. Din grund utgörs av en ingenjörsexamen eller motsvarande naturvetenskaplig utbildning. Är du dessutom certifierad inom projektledning ser vi det som meriterande.Som person är du noggrann, analytisk och strukturerad, samtidigt som du inspireras av flexibilitet och oväntade utmaningar. Du är en naturlig ledare som engagerar och inspirerar dina projektdeltagare med tydliga mål och ett trivsamt arbetsklimat.Vi lägger stor vikt vid dina språkkunskaper, där vi vill att du som söker utrycker dig obehindrat i både engelska och svenska i så väl tal som skrift.Vi behandlar ansökningar löpande så var snabb med din ansökan!

Vi erbjuder

På ÅF är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Antal tjänster

1

Adress

ÅF AB, Residensgatan 18, 97238 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: ÅF AB, Residensgatan 18, 97238 Luleå
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 8053101

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.