Eventpersonal som vill sprida matglädje i Haparanda 14 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i sin hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men i det stora hela så går det ut på att presentera produkter ur sortimentet, berätta om dessa, dela ut gratis smakprov, förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men om ett sånt intresse finns är det givetvis en bonus! Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som hela tiden samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Vi kommer kunna erbjuda 1-3 pass i veckan att välja bland med 6-8 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, studier eller deltidsanställning. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.

Vi söker dig som är: – positiv, glad och energifylld – serviceinriktad – framåt och kontaktsökande – brinner för att inspirera kunder. Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.

http://umg.se/

Antal tjänster

4

Adress

UMG/United Media Group Nordic AB, Kommendörsgatan 30, 11448 STOCKHOLM

E-post för ansökan

paulina.mariadotter@umg.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 4
Län/Ort:
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB, Kommendörsgatan 30, 11448 STOCKHOLM
Senaste dag: 2018-01-01
AMS-ID: 21190035

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.