Eventproducent 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Tjänsten ligger inom Kommunledningsförvaltningen, med placering vid Kommunikationskontoret. Vi är ett team på 7 medarbetare och vi arbetar på kommunledningens uppdrag med strategiska kommunikations-, marknadsförings- och informationsfrågor.

Se filmen om Boden https://youtu.be/y8AXEOqVvsg

ARBETSUPPGIFTER

Event är en viktig del i kommunikationskontorets (KOMM) strategiska varumärkesarbete. På KOMM blir en eventproducent en given del av ett kreativt team och en naturlig länk till den kommunikativa delen av eventuppdragen.

Som eventproducent kommer du att planera, utveckla och genomföra de event som Bodens kommun är huvudarrangör för. Du kommer att ha ansvar för ekonomi och inköp inom uppdragen. I tjänsten ingår även samordning med olika samarbetspartners som kan finnas kopplade till aktuella uppdrag och projekt.

Som medarbetare på KOMM kommer du att representera Bodens kommun i event där kommunen är del- eller medarrangör. Eventproducenten är underställd kommunikationschefen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt flerårig erfarenhet av att producera och genomföra event. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift.
Det är meriterande om du har någon form av kommunikations- eller marknadsföringsutbildning samt erfarenhet av arbete med sociala medier.
Det är meriterande om du har goda språkkunskaper i engelska.

Vi söker dig som är drivande, idérik, bra på att skapa goda relationer samt inspirera och få med dig andra. Du har förmåga att organisera och prioritera när tempot emellanåt är högt.

B-körkort krävs

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, Kommunikationskontoret, Kyrkgatan 24, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, Kommunikationskontoret, Kyrkgatan 24, 96186 BODEN
Senaste dag: 2019-05-05
AMS-ID: 8244647

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.