Examinerad ingenjör inom elkraft eller energiteknik? Sök till Trafikverket! 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I tjänsten som projektingenjör erbjuds du en unik möjlighet att ta stort eget ansvar och framförallt chansen till att involveras, utvecklas och få inblick i en stor rikstäckande organisation. Med ett skräddarsytt utvecklingsprogram får du bästa möjliga stöd att utvecklas i såväl rollen som projektingenjör men också inom Trafikverket. Låter det spännande? Sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till Luleå eller Malmö för enheten elkraft som tillhör avdelningen järnvägssystem inom verksamhetsområdet Underhåll. Trafikverket är idag innehavare av ungefär 200 mil 32 och 132 kV matarledning, som en del i kraftförsörjningen av Svensk järnvägstrafik. Som medarbetare i arbetsgruppen sätter du dig in i anläggningens tekniska uppbyggnad och bidrar därmed till utvecklingen av Trafikverkets elnätsverksamhet!

I denna tjänst kommer ett stort fokus ligga på din kompetensutveckling och till ditt stöd har du ett skräddarsytt utbildningsprogram som inleds med en grundlig introduktion på Trafikverket som ett första steg. Därefter kommer du två gånger per år bli inbjuden till olika utbildningsblock via oss på Academic Work med fokus på projektledning, självledarskap, entreprenadjuridik med mera. Den gemensamma nämnaren är att du snabbt får ta eget ansvar samtidigt som du växer in i rollen som projektingenjör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Trafikverkets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektingenjör till enheten Elkraft kommer du främst att arbeta nära och direkt under två projektledare där du främst kommer att stötta inom dokumentation och förvaltning av matarledningar.

* Arbetet med dokumentation innebär att hantera dokumentation som tillhör de elkraftanläggningar som levererar el till kontaktledningen (för tågen). Som projektingenjör är du ansvarig för att hantera och åtgärda brister i våra befintliga anläggningsritningar. Det innehåller hela hanteringen från att ändringarna har kommit in, via omritning hos våra ritkonsulter, till leverans till Trafikverkets förvaltande system.
* Arbetet med förvaltning av matarledningar innebär främst administrativa uppgifter såsom att få ordning på den digitala dokumentationen, men även mer tekniska utredningar såsom att utreda snö- och islastproblem.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en högskoleutbildning inom elkraft eller energiteknik med upp till två års arbetslivserfarenhet inom området.

* Du har goda kunskaper gällande svenska och engelska i både tal och skrift, detta då rollen innebär kommunikation såväl internt på Trafikverket men också med externa aktörer.
* Du ser långsiktigt på rollen som Projektingenjör på Trafikverket och har som målsättning att växa tillsammans med organisationen.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom området elkraft och/eller underhåll inom järnväg men detta är inte ett krav.

Som person är du strukturerad och analytisk. Du har ett helhetsperspektiv på ditt arbete och är beredd att arbeta hårt för att utvecklas i rollen, även om det ibland kan innebära att växla mellan såväl utmanade arbetsuppgifter såsom arbetsuppgifter av mer administrativt karaktär. Du är kommunikativt lagd och ser det som en självklarhet att samarbeta med dina kollegor. Vidare har du en positiv inställning när det kommer till problemlösning vilket gör att du finner motivation av att lösa utmanande uppgifter.

* UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid, Tillsvidare
* START: 1 September
* PLACERING: Luleå eller Malmö

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Trafikverket är en ledande aktör kring långsiktig planering av transportsystem och ansvarar för väg- och järnvägstrafik samt luft- och sjöfart. Trafikverket fokuserar på samhällsutveckling med målet att dagligen utveckla och förvalta smart infrastruktur för att underlätta framkomligheten i Sverige.

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2018-07-13
AMS-ID: 7766113

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.