Extrajobb Rekryteringsassistent 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du student eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett flexibelt extrajobb? Adecco Piteå söker en serviceorienterad rekryteringsassistent!

Om tjänsten

Vi på Adecco inspireras och utmanas av dialogen med våra kunder, värnar om våra konsulter och tar inte lätt på åtagandet att rekrytera kandidater till ett uppdrag. Vi vet hur mycket det påverkar organisationers resultat att få rätt individer på plats. Vi har ett nära samarbete med såväl stora som små företag, organisationer och myndigheter där uppdragen varierar.

Som rekryteringsassistent kommer du att vara ett viktigt stöd i våra rekryteringsprocesser där du stöttar med rekryteringsadministration. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta 2–3 dagar i veckan.

Du kommer bland annat att jobba med

– Referenstagningar
– Telefonintervjuer
– Intervjubokningar

Om dig

Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som brinner för att ge exceptionell service. Vi tror att du gillar struktur, siffror och administration.
För att trivas i rollen som rekryteringsassistent krävs det att du har god samarbets- och initiativförmåga och känner dig trygg i att fatta snabba beslut. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo samt att jobba mål- och resultatorienterat. God datavana och erfarenhet av Excel är en fördel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som rekryteringsassistent är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.

Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter, i en tjänst där sådan arbetstid förekommer, tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Maria Johansson 0703771630.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 – 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Rekryteringsassistent, Rekryteringsadministratör, Assistent, Administratör, Adecco Piteå.

Antal tjänster

1

Adress

Adecco Sweden AB, Bryggargatan 14, 94163 PITEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Adecco Sweden AB, Bryggargatan 14, 94163 PITEÅ
Senaste dag: 2019-02-20
AMS-ID: 8138021

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.